![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 20.07.2002
![]() |
DWWIN.EXE - XP Professional
Hej hej. Mam problem. Często jak wyłączam kompa przed samym zamknięciem
systemu wyskakuje mi błąd dwwin.exe. Wyskakuje okno błędu i komp sie wylącza. Zajrzałem do podglądu zdarzeń i to ujrzałem: 1 zdarzenie: "Podręczne okno aplikacji: dwwin.exe - Inicjowanie DLL nie udało się : Zainicjowanie aplikacji nie udało się, gdyż stacja jest właśnie zamykana. " 2 zdarzenie "Podręczne okno aplikacji: drwtsn32.exe - Inicjowanie DLL nie udało się : Zainicjowanie aplikacji nie udało się, gdyż stacja jest właśnie zamykana." Oba zdarzenia w tym samym czasie się odbyły. Tak dzieje się prawie za każdym razem jak chcę wyłączyć kompa(start- zamknij) Mam Windowsa XP professional SP1
Abit IS7 (i865PE),SND5.1,SATA,IEEE1394,LAN,ATX, Intel Pentium 4 2.6GHz Northwood FSB800 HT, DDR 512MB PC-3200 (400MHz) KINGSTON, Leadtek GF FX5600 128MB DDR VIVO, Maxtor 120GB, 7200, ATA/133, 8MB cache, Askey TTT CPH 053, CD-RW LG 8525b, DVD Pioneer 16x slot-in, Zoltrix Sagitta 56K, ModeCom Prism. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Napraw instalacje systemu. Uruchom kompa z płyty od WinXP, włącz tryp naprawy wpisz hasło admina i jak będziesz mógł cokolwiek wpisać to napisz: chkdsk reszte można przewidzieć...
![]()
![]() |
![]() |
|
|