![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Na emeryturze
Data rejestracji: 27.02.2004
![]() |
Dolary czy nie, ale ceny to i tak fajne maja
![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.06.2004
![]() |
Tylko sprobujcie sie zarejestrowac.
Na koncu formularza jest krateczka ktora trzeba zaznaczyc - oswiadczam ze mam 18 lat itp.... oraz akceptuje warunki regulaminu ![]() A na stronie nigdzie nie widac regulaminu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2004
![]() |
witam,
serwis jest dosc podejrzany, ale zadnych bonow nie trzeba kupowac. Minimalna wartosc zamowienia wynosi 300$, pierwsze 2 platnosci nie moga byc wykonane karta, tylko przelewem bankowym. Co do regulaminu, to faktycznie nigdzie na niego przy rejestracji sie nie natknalem. Po zakupach dokonanych na kwote powyzej 300$ otrzymalem maila z danymi: Dziekujemy za twoj zakup. Wybrales platnosc przez Prosimy o wyslanie zaplaty na ponizszy adres: Acom technologies Corp. 192 Raleigh Ct. Wood Dale, IL 60191 USA Bank: Bank One N.A Chicago, Illinois 60670 USA Konto: Swift numer: Routing numer: 071000013 Account number: 660920224 Platnosc powinna byc otrzymana w ciagu 48 gdzin od daty zakupu. Brak zaplaty w ciagu 7 dni moze zostac uznane za zlamanie naszych warunkow serwisu oraz umowy i w rezultacie spowodowac zawieszenia konta i mozliwosci skladania zamowien w przyszlosci. Zapraszamy ponownie na strone http://www.mainn.com. Jesli wiadomosc ta zostala otrzymana przez pomylke prosimy o kontakt na adres orders@mainn.com. Ciekawe... brak mi tylko takich informacji jak: - numer zamowienia, - numer SWIFT banku wymagany przy platnosciach miedzynarodowych, szukalem firmy w internecie, nie ma sladu... kto zaryzykuje? Pozdrawiam bozzio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Na emeryturze
![]() |
No ja chyba sie nie skusze bo to troche za wysokie kwoty jak na moje kieszonkowe. Jeszcze jak taki "troche" podejrzany srewis to tym bardziej.
![]()
![]() |
#21 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
No tko zaryzykuje? Kto się tego nie boi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
>my private watch dog ;)<
Data rejestracji: 09.04.2003
![]() |
Cytat:
![]() Przyjmij moje gorące gratulacje ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Na emeryturze
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.11.2003
![]() |
po zlozeniu zamowienia
dostalem maila z potwierdzeniem zamowienia Prosimy o wyslanie zaplaty na ponizszy adres: Acom technologies Corp. 192 Raleigh Ct. Wood Dale, IL 60191 USA Bank: Bank One N.A Chicago, Illinois 60670 USA Konto: Swift numer: Routing numer: 071000013 Account number: 660920224 Platnosc powinna byc otrzymana w ciagu 48 gdzin od daty zakupu. Brak zaplaty w ciagu 7 dni moze zostac uznane za zlamanie naszych warunkow serwisu oraz umowy i w rezultacie spowodowac zawieszenia konta i mozliwosci skladania zamowien w przyszlosci. Zapraszamy ponownie na strone http://www.mainn.com. powyzszy adres jest napewno http://maps.yahoo.com/maps_result?ed...w=1&name=&qty= bank tez a na miejsce wysle sie mafie ![]() jesli chodzi o swift to nie musi byc przy przelewie za granice wystarczy nr konta uzytkownika i nr banku a te sa a ile prawdy w tym to sie wkrotce okaze ktos kiedys powiedzial " kto nie ryzykuje ten nie zyje" |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
No nieeee... Nikt mi nie powie, że można kupić legalnie 42 calowy telewizor pllazmowy za 3600 zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Komandor
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 |
Angel
Data rejestracji: 14.07.2002
![]() |
Nawet w Stanach 42 cale kosztują około 2500$
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Nie no te ceny powalają. To ja swojego pocketa używanego kupiłem za 800zł a tu są nówki, nowe modele i z gwarancją za mniejszą kase
![]()
![]() |
#29 | |
Komandor
Cytat:
![]() |
![]() |
#30 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Dzięki chlopaki że mnie wybaliście, ale nie skorzystam. Nie mam teraz drobnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|