![]() |
Dolary czy nie, ale ceny to i tak fajne maja ;)
|
Tylko sprobujcie sie zarejestrowac.
Na koncu formularza jest krateczka ktora trzeba zaznaczyc - oswiadczam ze mam 18 lat itp.... oraz akceptuje warunki regulaminu :> A na stronie nigdzie nie widac regulaminu :jezyk: ^_^ |
Cytat:
|
witam,
serwis jest dosc podejrzany, ale zadnych bonow nie trzeba kupowac. Minimalna wartosc zamowienia wynosi 300$, pierwsze 2 platnosci nie moga byc wykonane karta, tylko przelewem bankowym. Co do regulaminu, to faktycznie nigdzie na niego przy rejestracji sie nie natknalem. Po zakupach dokonanych na kwote powyzej 300$ otrzymalem maila z danymi: Dziekujemy za twoj zakup. Wybrales platnosc przez Prosimy o wyslanie zaplaty na ponizszy adres: Acom technologies Corp. 192 Raleigh Ct. Wood Dale, IL 60191 USA Bank: Bank One N.A Chicago, Illinois 60670 USA Konto: Swift numer: Routing numer: 071000013 Account number: 660920224 Platnosc powinna byc otrzymana w ciagu 48 gdzin od daty zakupu. Brak zaplaty w ciagu 7 dni moze zostac uznane za zlamanie naszych warunkow serwisu oraz umowy i w rezultacie spowodowac zawieszenia konta i mozliwosci skladania zamowien w przyszlosci. Zapraszamy ponownie na strone http://www.mainn.com. Jesli wiadomosc ta zostala otrzymana przez pomylke prosimy o kontakt na adres orders@mainn.com. Ciekawe... brak mi tylko takich informacji jak: - numer zamowienia, - numer SWIFT banku wymagany przy platnosciach miedzynarodowych, szukalem firmy w internecie, nie ma sladu... kto zaryzykuje? Pozdrawiam bozzio 8-) |
No ja chyba sie nie skusze bo to troche za wysokie kwoty jak na moje kieszonkowe. Jeszcze jak taki "troche" podejrzany srewis to tym bardziej. ;) Moze ktos inny zaryzykuje.
|
No tko zaryzykuje? Kto się tego nie boi?
|
Cytat:
Przyjmij moje gorące gratulacje :> |
Cytat:
|
po zlozeniu zamowienia
dostalem maila z potwierdzeniem zamowienia Prosimy o wyslanie zaplaty na ponizszy adres: Acom technologies Corp. 192 Raleigh Ct. Wood Dale, IL 60191 USA Bank: Bank One N.A Chicago, Illinois 60670 USA Konto: Swift numer: Routing numer: 071000013 Account number: 660920224 Platnosc powinna byc otrzymana w ciagu 48 gdzin od daty zakupu. Brak zaplaty w ciagu 7 dni moze zostac uznane za zlamanie naszych warunkow serwisu oraz umowy i w rezultacie spowodowac zawieszenia konta i mozliwosci skladania zamowien w przyszlosci. Zapraszamy ponownie na strone http://www.mainn.com. powyzszy adres jest napewno http://maps.yahoo.com/maps_result?ed...w=1&name=&qty= bank tez a na miejsce wysle sie mafie ;) jesli chodzi o swift to nie musi byc przy przelewie za granice wystarczy nr konta uzytkownika i nr banku a te sa a ile prawdy w tym to sie wkrotce okaze ktos kiedys powiedzial " kto nie ryzykuje ten nie zyje" |
No nieeee... Nikt mi nie powie, że można kupić legalnie 42 calowy telewizor pllazmowy za 3600 zł.
|
Cytat:
|
Nawet w Stanach 42 cale kosztują około 2500$
|
Nie no te ceny powalają. To ja swojego pocketa używanego kupiłem za 800zł a tu są nówki, nowe modele i z gwarancją za mniejszą kase :O Tylko ciekawe ile dojdzie jeszcze dopłacić do tej ceny którą podają.
|
Cytat:
|
Dzięki chlopaki że mnie wybaliście, ale nie skorzystam. Nie mam teraz drobnych.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:48. |