![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 26.12.2003
![]() |
Problem z tv-out
Witam
Wszystko dzialalo do czasu az nie zrobilem formata zainstalowale xp pro z sp2 chcialem sobie dzisiaj puscic film na moim tv i niestety nie mam na ekranie tv pulpitu to znaczy mam tło ale nie mam paska ani kursora myszki i nie wiem co jest (mam radeona 9600 i najnowsze sterowniki) niby wykrywa telewizor ale juz funkcja nakladki nie dziala co mi z tego ze mam pulpit na telewizorze jak nic z nim nie moge zrobic chce puscic film na tv i nie moge bo mam tylko tło i nic sie nie zmienia przed formatem mialem dobrze ktos wie o co chodzi? Przepraszam za bledy ale mam lekka banie hehe Pozdro |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
przelacz poprostu kombinacja klawiszy lewy ALT + F5.
masz wlaczona funkcje paru pulpitow ![]() obraz ma sie tylko wyswietlac na monitorze a na tv przelaczasz sie tak jak wyzej i musi dzialac ![]()
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesli dobrze zrozumialem to musisz miec monitor jako primary a TV jako secondary, tylko wtedy jest aktywna nakladka (chyba).....
a zreszta tu powinienes znalezc odpowiedz: http://solar.blurp.org/tvout.html#czb |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Calibra is the best!!!
Data rejestracji: 06.07.2004
![]() |
Ja też tak miałem raz na moim radeonie 9600XT. NA telewizorze miałem tylko samą tapete z kompa a nie było ani ikonek ani kursora ani nic innego. W moim przypadku wina była sterowników. Miałem te Omega do podkrecania karty i wywaliłem je. Na oryginałach poszło normalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Ustaw jeden ekran a nastepnie klonowanie i wszystko bedzie śmigać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wymiatacz
![]() |
![]()
Jakos to wczoraj zrobilem ale niepamietam jak
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
![]() |
witam
troche odkurze temat, poniewaz mam nowy problem nadole ekranu tv ucielo mi jakies 4cm obrazu to znaczy niby jest obraz ale jest on nieaktywny i jak zjezdzam myszka w dol to kursor tak jakby sie chowal (jakby wjezdzal pod zakladke) , nie wiem za bardzo jak to wytlumaczyc, np. jak macie pasek na dole w xp to jest tak ze pasek widac na ekranie tv ale nie mozna na niego najechac kursorem bo kursor wczesniej znika jakby sie chowajac pod paskiem ![]() Mam nadzieje ze nie namieszalem za duzo pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|