![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
POGON za nowsza wersja Nero
Czy mozecie mi wytlumaczyc co Was ciagnie do nowszych wersji Nero....
Tyle jest klopotu (jak narazie) z tymi nowszymi wersjami ,ze uwazam ze najlepszym wyjsciem jest pozostanie przy tej przy ktorej nasza nagrywara dobrze chodzi.Rozumie tych,ktorzy kupili sobie nowe nagrywary z pred. 32xCD-RW.(tu moga byc problemy) Ja osobiscie posiadam 5.5.10.28 przy Litku 52246S i gra muzyka.... Przeciez CR-ROM'ow z zabezpieczeniami nie mozna Nero kopiowac chocby i najnowszymi wersjami( tutaj mozna sie posprzeczac o SafeDisc ale przy odpowiedniej nagrywarce i do odpowiedniej wersji zabezpieczenia) Programy takie jak BlindWritte, Alcohol120, Clone to mozna na goraco sledzic (co do ostatniego to juz nie),no bo w nich zmiana wersji daje przede wszystkim ominiecie,zmiane listowania,lepsze ustawienia itd. Pozdrawiam Ps. To tylko moje zdanie.Wiem ,ze trzeba isc z postepem i osiagnieciam ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Chyba tylko chęć posiadania. Zresztą nie dotyczy to tylko Nero.
Ostatnio zmieniany przez para : 02.09.2003 o godz. 11:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja na pewno nie zainstaluje nero 6
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.08.2002
![]() |
Hmm, jakos sie tak przyzwyczailam ze jak wychodzi nowe Nero to sciagam i testuje.. zreszta moj XP to wlasnie taki poligon dla nowych wersji roznych programow (oczywiscie mam obraz zrobiony w Ghoscie tak na wszelki wypadek
![]() ![]() ![]() ![]() Wychodze z zalozenia ze nowa wersja oznacza ulepszenie straszej, czyli funkcje ze starszej + jakies "bonusy". Wiem ze nie zawsze tak jest, ze nowe wersje czesto maja bledy.. ale chyba wlasnie dlatego powinno sie je sciagac - im wiecej osob sciagnie i zainstaluje tym szybciej zostanie zauwazony powazny blad i tym szybciej programisci go naprawia wydajac kolejna wersje. Ale rownie dobrze przyczyna tego pedu do nowych wersji moze byc jakas odmiana uzaleznienia od sieci.. mam staly dostep.. trzeba go wykorzystac.. o, pojawila sie nowa wersja programu.. huraaa! zaraz sobie sciagne.. bo moge! bo mam dostep.. a jak juz sie sciagnaela to czemu nie zainstalowac?.. o fajnie dziala.. opowiem o tym na forum... bo mam dostep do sieci.. itd. Pozdrawiam, Anka. PS. no ja mam wlasnie nagrywarke cdrw x32.. gdzie mozna sprawdzic od ktorej wersji nero jest obslugiwana?
![]() |
#5 | |||
Forumator
Data rejestracji: 22.03.2003
![]() |
Cytat:
No właśnie - pod koniec "epoki" wersji 5.5.x.x chyba dwukrotnie firmie Ahead zdarzyło się zamieścić na serwerze wersje z błędami - raz był to jakiś drobny błąd we wtyczce WMA (o ile pamiętam), ale raz był to poważny błąd w jednym z plików dll, który powodował całkowite zakneblowanie komputerów z systemami W 95/98/ME. "Odkręcenie" tego zajęło mi parę godzin; poprawka pojawiła się co prawda bardzo szybko, chyba dzień lub dwa później, niemniej wiem, że nie byłem jedyną osobą, która straciła przez to co najmniej sporo czasu. Może to i prawda, że im więcej ludzi program ściągnie i zainstaluje, tym prędzej wyjdą różne błędy, niemniej jednak przeszła mi ochota na bycie królikiem doświadczalnym na pierwszej linii ognia, zwłaszcza, że komputer służy mi przede wszystkim do pracy i po prostu musi być sprawny. Dlatego, jak to mówią - dziękuję, postoję. Cytat:
Tyz prowda, cytując Kwiczoła. Cytat:
pozdrowienia puch Ostatnio zmieniany przez puch : 02.09.2003 o godz. 12:42 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
razem z liteonem dostalas nero - jest to na bank wersja JUZ obslugujaca twoj model
sciaganie nowych wersji ma sens - jak najbardziej - jesli cos nie dziala, lub nowa wersja ma cos nowego ciekawego do zaoferowania - sciageni dla sztuki jest objawem ogarniajacej siec bezmyslnosci i amoku - obserwuje to na przykladzie znajomych bawiacych sie warezem - znaja tytulu wszystkich sciaganych programow - ale nie wiedza do czego sluza... ale to ich bol..
![]() |
![]() |
#7 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
A co do pogonia za nowosciami, hmm ja chyba polubilam bycie kroliczkiem.. mam 2 systemy (oba takze w obrazach Ghosta), wiec na jednym moge bez przeszkod eksperymentowac - a jak cos bedzie nie tak to wystarczy odpalic ghosta i po 10 minutach mam sprawny system. Pozdrawiam, Anka.
![]() |
![]() |
#8 | |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
Ja mam LG 48.24.48 i "starą" wersje nero 5.5.8.0 której nie zamierzam uaktualniać bo mi wszystko chodzi "miód-malina", a jak jest dobrze i nie ma żadnych problemów to nie kombinuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
aniu - a powiedz mi ile czasu zajmuje ci wyciagniecie wnioskow z 'testowania' - i jakiego kalibru to sa wnioski? czy jestes kims wiecej niz entuzjasta - moze programista? interesuje mnie podejscie do tematu ;kroliczkow; - bo sam tak testuje pare programow - opere, audacity i foobara - ale powiedzmy ze najwiecej uwagi poswiecam komentarzom autorow i ewentualnym zmianom w kodzie a nie wymianie ikonek
wersje 5.5.8 radzilbym zaktualizowac - nowe nosniki, nowe wyzwania - tak samo jak bios do nagrywarki
![]() |
![]() |
#11 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja mam Nero, ktore dostalem z nagrywarka i nie widze zadnych powodow, aby je aktualizowac. Po co, skoro wszystko chodzi dobrze?
![]()
![]() |
#12 |
![]() |
akurat z nero z wczesnych wersji 5.5.8 jest taka potrzeba - po pierwsze zonk z tryben dao/96 ktory poprostu nie dziala, po drugie brak supportu dla niektorych technologii zadomowionych juz w naszych pecetach - po trzecie lepsze wsparcie dla nowszych i szybszych nagrywarek - poprawieniu ulega tez CDspeed ktoremu dochodzi pare nowych (i przydatnych opcji)
generalnie polecam dojscie co najmniej na 5.5.10.1 wyzej to praktycznie nie ma potrzeby - ale do '10' warto..
![]() |
![]() |
#13 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() PS. oj, kazdy musi miec jakies hobby ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a ja tam wole moje poczciwe nero 5.5.10.50, co prawda sciagnalem z sieci 6.0.0.15, ale nie zamierzam go instalowac (ja tylko gromadze najnowsze wersje) do nero 6 przekonam sie jak bedzie wersja 6.0.1.x o ile taka bedzie ![]()
![]() |
|
|