![]() |
|
Tylko jeden ma LCD ???
;) |
Cytat:
|
A czy na ikonki działa fizyka, tak żeby można było nimi rzucać i żeby odbijały sie od siebie? :D
|
Cytat:
w linku wyżej jest tego prezentacja na TED :-) |
Niestety w pracy mam połowę internetu zablokowaną. Tą ciekawszą połowę ;)
|
Cytat:
|
Kiedyś się tym bawiłem, przyzwyczajenia do klasycznego startu i płaskiego pulpitu ciężko zmienić :)
BTW: Odkopanie tego tematu to wybitna archeologia - a chyba gdzieś był inny temat w stylu "pokaz moj dekstop" ;) pozdrawiam :) |
Cytat:
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f113/jak-wyg...a-windy-28302/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Obejrzałem i mam bardzo mieszane uczucia.
Jest to na pewno bardzo pomysłowe i efektowne, natomiast przydatne nieszczególnie. Wyobrażacie sobie jak to będzie wyglądało? Najpierw "potrzebuje miejsca". Pierdzielne wszystko w kat :D A potem "gdzie ja ku**a położyłem tego photoshopa? w tej kupie? nie! w tej stercie! nie... aaaa tu kuźwa leży"! Zrobi się jeszcze jedno miejsce gdzie trzeba sprzątać i wszystko układać na półkach. Dwuwymiarową myszką. Póki co zwykły dwuwymiarowy pulpit to szczyt funkcjonalności. Bo śmiecić można tylko na płasko ;) Jeżeli porozmieszczamy wszystko ładnie, to sprowadzi sie to do zwykłego pulpitu.. Minus też, że sporo mocy sie niepotrzebnie marnuje na policzenie tego. Natomiast brawa za pomysły i wykonanie! |
Cytat:
:gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:50. |