Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 17.11.2003, 09:22   #10
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Ormianin
Nie wierze BD ze wszytsko u Ciebie jest takie legalne...
na pewno tu i owdzie znajdzie sie jakis filmik na divixie, albo muzyczka w mp3?
To powiedz mi po co mialbym wydawac gruba kase na soft ktorego uzywam. Uzywam tylko legalnego softu i nie mam ani jednego pirata na swoim komputerze. Oczywiscie nie oznacza to, ze kupilem kazdy z posiadanych programow bo czesc z nich dostalem w zamian za podziekowania/reklame w moich ksiazkach lub na innych zasadach. Ale przykladowo Office kupilem placac za niego 2500 zl.

Mp3 oczywiscie mam - sam je zrobilem bo zainwestowalem dobry sprzet do sluchania muzyki na komputerze (Logitech Z680). Kupilem oryginalne plyty z muzyka i jak nie moge ich sluchac na komputerze (nie wszystkie dzialaja) to zrobilem z nich Mp3. Pracuje po nascie godziny przy kompie i tylko ten sposob sluchania muzyki mnie satysfakcjonuje. Kupile po kilka plyty audio miesiecznie i moja kolecja ma juz spore rozmiary. Wlasciwie zaczyna mi brakowac miejsca.

Divx - tak mam jeden filmik. Moje wydawnictwao zlecilo mi przygotowanie plyty wideo do ksiazki. Dostalem film w Divxie a nastepnie bawilem sie i zrobilem z tego VCD. Divx zostal bo zapomnialem skasowac. Na marginesie to szalenie ciekawy film. Wartka akcja dowcipne dialogi - polecam.
BD jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: