![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
niektorych programow nie ma w wersji linuksowej, bo po prostu ich autorzy nie wykazuja zainteresowania ta platforma. napisales, ze nie chce ci sie grzebac w rejestrze. nikt ci nie kaze. wystarcza dwa darmowe narzedzia, ktore zrobia to za Ciebie. czasami tylko wymagaja recznej interwencji. widzisz, nawet sam napisales, ze nie jest latwo z linuksem. nie zauwazasz tu paradoksu? nie zgodze sie rowniez z Toba, ze nie jest latwo z instalacja. paradoksalnie instalacja jest dziecinnie prosta (w zaleznosci z jakiego korzysta sie instalatora) - no moze oprocz problemow z tym nieszczesnym odswiezaniem, ale to jest do naprawienia. gorzej z "glebsza" eksploatacja, bo jak ktos kliknie od czasu do czasu, aby odpalic jakis programik to nie bedzie problemu. PS. w strachu nie jestem. dziwi mnie tylko, ze namawiasz do paserstwa |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |||||||||
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Poza tym sa duze repozytoria rpm-ow i napewno mozna znalezc gotowe paczki. Oczywiscie cos tam czasami sie trafi ale to raczej sporadyczne wyjatki. Cytat:
Cytat:
Cytat:
A wez teraz dojdz do tego co trzeba tam naprawic.Nie ma szans.Ta reczna grzebanina to strata czasu itak sie cholerstwo sypnie wiec zbedne to zabiegi. Cytat:
Cytat:
To nie windows, ze wystarczy posadzic malpe przed klawiatura lub myszka a ta bedzie walic lapa co jakis czas i system sie zainstaluje. Cytat:
Nalezy czytac dokumentacje i interesowac sie co sie ma za podzespoly, zeby pozniej wiedziec co sie robi a nie kupi taki karte graficzne tudziez monitor i nie zna nawet nazwy ani parametrow. Cytat:
![]() Cytat:
Co do paserstwa to swietna interpretacja nic tylko pogratulowac. |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||
Guru
![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
dalsza rozmowa nie ma juz sensu, bo masz juz syndrom linuksiarza. bye PS. linux nie jest zlym systemem, ale to ciagle nie jest to... i ubolewam nad tym. Ostatnio zmieniany przez pepperman : 03.12.2003 o godz. 23:41 |
||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Coz pepperman skoro chcesz zakonczyc ta dyskusje to ok ja tam nie bede nikogo namawial do jej prowadzenia.
W kazdym badz razie na koniec widze, ze zaczales okazywac pewne oznaki chamstwa. Trudno. Ale troche sie rozczarowalem taka postawa. PS Taka mala wzmianka jeszzce moze tylko o poprawnosci pisania samego slowa linux jesli chodzi o odmiane tego slowa to uzywamy np. kogo, czego linuksa. x wymienia sie na ks. Zreszta o ile pamietam to , kazdy wyraz pochodzenia zagranicznego konczacy sie na x tak sie odmienia. To taka mala ciekawosta do wszystkich zreszta kierowana.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
![]() |
Cytat:
mnie nie musisz niczego udowadniac, bo ja uzywam obu systemow i znam ich zalety i wady, ale kazda rozmowa z wyznawcami linux'a konczy sie tak samo. sa jak swiadkowie Jehowy - na kazdym kroku by nawracali. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Cytat:
Jak juz napisalem wyzej twoja interpretacja jest zadziwiajaca. Wiec Wytlumacze ci pare rzeczy bo widze, ze z ..... Nie porownalem nikogo do glupiej malpki tylko napisalem, ze instalacja windows jest tak banalna, ze wystarczy posadzic maple ta bedzie uderzac lapa w enter i system sie zainstaluje. Rejestr mnie nie przeraza po prostu jesli twierdzisz, ze kompilacja programow jest bezsensowna to ja twierdze, ze grzebanie po rejestrze jest *****ne.Gdzie jak juz napisalem wyzej wystarczy tylko usunac jeden klucz iprogram sie nie odpali a znalezienie tego klucza to juz tragedia.Lepiej zainstalowac program od nowa.Taki windows jest glupi. Nie strzelam sobie gola tylko ty uwazasz, ze jestes najmadrzejszy i twoja interpretacja jest najlepsza.Brawo.! I co z tego, ze uzywasz obu systemow? Ja tez jesteem zmuszony do uzywania windows i znam zalety(w przypadku windows to zalety sa rzeczywiscie ogronme: wirusy, scisly monitoring, trojany, bluescreeny iwiele innych wspanialych zalet ma windows) jego. ![]() Co do swiadkow Jehowy znowu chcesz mnie obrazic.? Poza tym napisales, ze konczysz ta dyskusje. No to badz czlowieku konsekwentny. Koniec znaczy koniec, a nie poczatek konca czy cos w tym stylu. Ale widocznie jednak serce zabolalo i trzeba bylo odpisac? Jakies uczucie nie dosytu? PS A to, ze w mojej odpowiedzi sa znaki zapytania to nie znaczy, ze trzeba odpowiadac. Bo ja znam odpowiedz I wiecej konsekwecnji, dwa razy wiecej nawet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
![]() |
Cytat:
wydaje mi sie, ze uzywalismy innych windowsow, bo wszystkie te problemy, o ktorych Ty napisales, sa mi obce. ciagle mi tylko cos tu nie gra - bo jak Twoje narzekania pogodzic z ta niewiarygodna banalnoscia i prostota obslugi Windows, ze nic tylko malpe posadzic i niech sobie klepie ![]() niestety, ale kazda gadka z fanatycznym linuksiarzem zawsze konczy sie tak samo... PS. niedosyt pisze sie razem - jak to sie ma do Twoich uwag jezykowych. bye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|