![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Geforce4mx440 i tv-out
Moj znajomy ma ta karte firmy palit, wydajnosc ma ekstra, ale on chce uzywac na raz wyjscia tv i monitora, to znaczy zeby sygnal byl i tu i tu, dodam ze tv-tool ktory mu polecilem nie chce rozpoznac chipsetu.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Re: Geforce4mx440 i tv-out
Cytat:
A czy karta ma cos takiego jak Dual View czy jak tam sie to wabi ? Jesli ma to musi byc w detkach opcja klonowania obrazu jesli nie ma to nici, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Jest opcja klonowania obrazu; wiem bo mam tą kartę. I jest możliwość obsługi wielu monitowrów.
![]() |
#4 |
Costam
![]() |
Ma zainstalowane detonatory i nie ma w nich czegos takiego, powiedz mi w takim razie jakim programem to ustawiasz??
![]() |
#5 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 04.02.2003
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Gość
|
Re: Geforce4mx440 i tv-out
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Costam
![]() |
Nie sa zainstalowane dwie karty jest jedna, ale to nie robi roznicy bo nie jestem taki tempy jak ten gosciu u gory mysli ze niby w zaawansowanych nigdy nie bylem. Kiedys w 2 Mx 400 bylo normalnie pozainstalowaniu detonatorow dual view i nie bylo problemow, a teraz u kolesia 4 mx 440 nie ma tego i nie mam pojecia jak to, z czym to i gdzie. Te ktore ma zainstalowane to 41.09.
![]() |
#8 | |
Gość
|
Cytat:
Ja też, jak miałem TNT2 Pro i GF2 to był obraz na monitorze i TV. Więc trudno mi powiedzieć, dlaczego w GF4MX400 jest inaczej. Popytam się znajomych, może czegoś się dowiem, jeśli tak, to dam Ci znać. PS"" Druss, nie zwracaj uwagi na takie post'y, jak tego gościa u góry, on jest nowy i próbuje jakoś zaistniec na Forum. Przecież każdy z nas kiedyś "to" przechodził ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|