Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Polska w UE !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/polska-ue-22192/)

GordonS 08.06.2003 22:12

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ale narazie nie rozrabiał :)
Jego obecność tam jest już wystarczającym powodem do wstydu. Ale cóż chyba każdy kraj musi mieć swojego leppera (specjalnie napisałem małą literą bo na dużą sobie nie zasłużył).

CIAPEK 08.06.2003 22:18

jeeeee!

:jupi:nawet nie wiecie jak się ciesze i jak się bałem o frekwencje, gdy usłyszałem w TV, że ponad 50% zagłosowało, a ponad 80% opowiedziało się za TAK to przyznam szczerze zakręciła mi się łza w oku.

Jeszcze 11 miesięcy i czas na zmiany czs na prawdziwą Europę!

Od 1973 roku państwa wstępują do UE i żadnemu to nie zaszkodziło, a wręcz pomogło i żadne państwo nie chce z niej wystąpić

Wielka walka uwieńczona sukcesem.

Mam nadzieje, że byliście na referendum? Bo wczorajsza frekwencja koszmarnie mnie przeraziła!
Nie mam słów na takich ludzi co tak zlewają sobie obywatelski "obowiązek":klnie:

:3msie: @ll European Union Member!

-Sid-The-Rat=> 08.06.2003 22:34

Cytat:

woitas napisa***322;(a)
ciekawi mnie twoja liczba postow. poruszylem ten problem w dziale o bledach itd.
przydaloby sie cos z tym zrobic.

chociaz z drugiej strony po co to komu?

a co tu do robienia? licznik zlicza posty NIE-na-off-topic - te posty w duzej ogolnosci swiadcza o wkladzie w TEMAT forum..
zeby posty offtopic sie nie zagubily i byla satysfakcja z pisania - powstal licznik 'offtopic'

i juz

a user gordonS ma dokladnie 100% postow na offtopic... wiec naprawde nie wiem czemu sie tu dziwic

ps. a podobno nikt nie zwraca na licznik uwagi...

GordonS 08.06.2003 22:41

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
a user gordonS ma dokladnie 100% postow na offtopic... wiec naprawde nie wiem czemu sie tu dziwic
Dokładnie. I wcale mi to w niczym nie przeszkadza. Ja nie widze żadnego problemu. Dla mnie te liczniki mogłyby wogóle nie istnieć.
Pozdro :)

Franc 09.06.2003 18:56

Cytat:

kronix napisa***322;(a)
UE fajna rzecz. Przynajmniej to SLD wyszło na dobre...
Po ostatnich skandalach wreszcie coś na plus (choć to nie tylko zasługa SLD), a premier Miller dwoi się i troi, ucieszony że już nie chcą jego głowy :D

-Sid-The-Rat=> 09.06.2003 19:01

sam podklada ja teraz katu - wotum zaufania - jest pewne prawdopodobienstow ze to nie przejdzie - a wtedy...? i tak sie do dymisji nie poda

Pawel_k 09.06.2003 19:53

tylko czekac az Miler, Lepper, Giertych i inni wypadna za burte :)
ja tylko czekam na bezpaszportowy ruch i demopolizacje rynku [tu wysylam szczegolne pozdrowienia dla pani Czubowny]:) :D

mallow 09.06.2003 21:21

a ja ta m do unii nie ide :D
spiepszam do Rosji :D
SUPER ze jestemy w Unii :) moze cos sie zmieni za 20 lat

CIAPEK 09.06.2003 22:03

Cytat:

mallowex napisa***322;(a)
a ja ta m do unii nie ide :D
spiepszam do Rosji :D
SUPER ze jestemy w Unii :) moze cos sie zmieni za 20 lat

za 8 lat już będę mógł jechać na truskawki do Niemiec :jupi: :D

A tak na serio to nie wyobrażam sobie tego wszystkiego jakby Polska nie weszła do UE.

A Miller na wczorajszym wystąpieniu to dosłownie wyszedł z siebie tak się cieszył. Wiadomo-jedyny sukces jego rządu:D .

sayan 09.06.2003 22:05

a ktoś sie orientuje ?

jak ceny sprzętu, i czystych cd ? w góre w dół ?

CIAPEK 09.06.2003 22:10

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
a ktoś sie orientuje ?

jak ceny sprzętu, i czystych cd ? w góre w dół ?

hmmm, to nie chleb, który np. w Niemczech kosztuje teraz ok. 10 zł.
2 lata temu kupowałem w Niemczech Cdiki Kodaka jeszcze inne to prawie jak za darmo.

Myślę, że się nic nie zmieni, a jeśli tak to tylko taniej. Cła i te sprawy, sprzęt w UE nie jest drogi.

radw 10.06.2003 11:02

Re: jeeeee!

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
:
Od 1973 roku państwa wstępują do UE i żadnemu to nie zaszkodziło, a wręcz pomogło i żadne państwo nie chce z niej wystąpić
[I]:
Z tego co pamiętam z wos, to Austria straciła na wejściu do UE. Obawiam się tylko, aby po naszym wejściu nasi kochani politycy nie zaczeli więcej kraść...

GordonS 10.06.2003 21:17

Cytat:

kronix napisa***322;(a)
Narazie drogo nie będzie, ale jak wejdzie euro za parę lat...
Za pare lat? Dostosowanie polskich zarobków do unijnych zajmie nam z pewnością troche więcej niż pare lat. A jeśli tego nie zrobimy to UE napewno nie pozwoli nam wprowadzić euro bo byłby obciach.

woitas 12.06.2003 21:17

jak dalej w polsce o obsadzie kluczowych stanowisk decydowac beda powiazania partyjno-kolezensko-finansowe, a nie kompetencje, to bedzie tak jak jest, albo gorzej....:blee:

pamietajmy, ze mamy tylko 11 miesiecy na dostosowanie polskiego prawa do norm unii. jesli tego nie zrobimy, dostaniemy baty, jakich malo (kary etc.):blee:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:22.