![]() |
Cytat:
|
jeeeee!
:jupi:nawet nie wiecie jak się ciesze i jak się bałem o frekwencje, gdy usłyszałem w TV, że ponad 50% zagłosowało, a ponad 80% opowiedziało się za TAK to przyznam szczerze zakręciła mi się łza w oku.
Jeszcze 11 miesięcy i czas na zmiany czs na prawdziwą Europę! Od 1973 roku państwa wstępują do UE i żadnemu to nie zaszkodziło, a wręcz pomogło i żadne państwo nie chce z niej wystąpić Wielka walka uwieńczona sukcesem. Mam nadzieje, że byliście na referendum? Bo wczorajsza frekwencja koszmarnie mnie przeraziła! Nie mam słów na takich ludzi co tak zlewają sobie obywatelski "obowiązek":klnie: :3msie: @ll European Union Member! |
Cytat:
zeby posty offtopic sie nie zagubily i byla satysfakcja z pisania - powstal licznik 'offtopic' i juz a user gordonS ma dokladnie 100% postow na offtopic... wiec naprawde nie wiem czemu sie tu dziwic ps. a podobno nikt nie zwraca na licznik uwagi... |
Cytat:
Pozdro :) |
Cytat:
|
sam podklada ja teraz katu - wotum zaufania - jest pewne prawdopodobienstow ze to nie przejdzie - a wtedy...? i tak sie do dymisji nie poda
|
tylko czekac az Miler, Lepper, Giertych i inni wypadna za burte :)
ja tylko czekam na bezpaszportowy ruch i demopolizacje rynku [tu wysylam szczegolne pozdrowienia dla pani Czubowny]:) :D |
a ja ta m do unii nie ide :D
spiepszam do Rosji :D SUPER ze jestemy w Unii :) moze cos sie zmieni za 20 lat |
Cytat:
A tak na serio to nie wyobrażam sobie tego wszystkiego jakby Polska nie weszła do UE. A Miller na wczorajszym wystąpieniu to dosłownie wyszedł z siebie tak się cieszył. Wiadomo-jedyny sukces jego rządu:D . |
a ktoś sie orientuje ?
jak ceny sprzętu, i czystych cd ? w góre w dół ? |
Cytat:
2 lata temu kupowałem w Niemczech Cdiki Kodaka jeszcze inne to prawie jak za darmo. Myślę, że się nic nie zmieni, a jeśli tak to tylko taniej. Cła i te sprawy, sprzęt w UE nie jest drogi. |
Re: jeeeee!
Cytat:
|
Cytat:
|
jak dalej w polsce o obsadzie kluczowych stanowisk decydowac beda powiazania partyjno-kolezensko-finansowe, a nie kompetencje, to bedzie tak jak jest, albo gorzej....:blee:
pamietajmy, ze mamy tylko 11 miesiecy na dostosowanie polskiego prawa do norm unii. jesli tego nie zrobimy, dostaniemy baty, jakich malo (kary etc.):blee: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:22. |