![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
polskie napisy
Kochani!!!
Pilny problem...moze ktos wie, jak zdobyc polskie napisy bez ogonkow? Mieszkam za granica, nie mam polskiego windowsa i zeby ogladac filmy musze przerabiac recznie pliki textowe do divixa, ale strasznie duzo czasu to zabiera, moze znacie jakies adresy, dzieki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Oj to nie bardzo to forum. Chcialbym Ci pomoc ale niestety nie potrafie - moge jedynie wskazac zbys zajrzal na grupe dyskusyjna alt.pl.divx albo alt.pl.divx.napisy, tam na pewno znajdzie sie ktos kto juz napotkal taki problem.
Aha, tak z ciekawosci to nie mozesz zainstalowac w systemie czcionki z polskimi znakami i uzywac jej do wyswietlania napisow w filmie?? Ja korzystam z angielskiej wersji Win XP i nie mam zadnego klopotu... W czym problem wlasciwie ![]()
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.10.2002
![]() |
Zainstaluj obsługę języka polskiego w systemie i już. Powinno ruszyć albo tak jak radził poprzednik podstaw lub dodaj polską czcionkę i ustaw ja w odtwarzaczu. powinno działać - rówież nie widzę problemu jeżeli system jest "innojęzyczny"
![]() |
#4 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
zawsze to można poprosić jakiegoś znajomego aby użył opcji zamień tudzież zastąp, którą nawet zawarto w notatniku. ąęćżźłńóś 9 razy i nie ma żadnych problemów w oglądaniu filmu
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|