![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.12.2004
![]() |
polskie znaki
Czesc dobrzy ludzie . Moze znajdzie sie chetny i pomoze mi w rozwiazaniu banalnego pewnie problemu. Otóz zniknely mi raptem polskie litery w internecie z czego wczesniej korzystalem. Czyli mam teraz problemy z wpisaniem w wyszukiwarce slow z polskimi literami bo ich w ogole nie moge wpisac a zamiast nich mam jakies dziwne znaki . Np na litery a i e z ogonkiem u dolu alt w ogole nie reaguje na litere l z kreska wychodzi B a na z z kropka wychodzi | . Ciekawe czy znajdzie sie kumata osoba i mi pomoze.Krzysztof.
![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U mnie taki efekt wystąpił kiedyś po zainstalowaniu Google Toolbara.
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Wywal starą wersję i zainstaluj najnowszą w wersji angielskiej (wersja polska jest stara i z tego co pamiętam też powoduje ten problem). Ja mam v: 2.0.114.9 i działa ok, zakładam więc, że wszystkie nowsze są również dobre.
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
[QUOTE=Arepo]Wywal starą wersję i zainstaluj najnowszą w wersji angielskiej (wersja polska jest stara i z tego co pamiętam też powoduje ten problem). Ja mam v: 2.0.114.9 i działa ok, zakładam więc, że wszystkie nowsze są również dobre.[/
Ty piszesz o najnowszej wersji ale czego , Google ? Jesli tak to ja tego w ogólne nie uzywam , pisalem tylko ze ten plik jest u mnie na kompie i go normalnie usunalem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
Mówię oczywiście o programie Google Toolbar, nakładce na Internet Explorera, która pozwala używać wyszukiwarki google z paska narzędzi. To, że go nie używasz nie znaczy, że nie jest zainstalowany (może kiedyś to zrobiłeś lub ktoś inny) i nie powoduje problemu. Aby sprawdzić czy jest wystarczy kliknąć prawym klawiszem myszki na tym pasku i zobaczyć czy jest opcja google. Co właściwie usunąłeś z Program Files ?. Są tam przecież instalowane w systemie programy więc raczej masz/miałeś go zainstalowanego (czy go używasz to już inna sprawa). U mnie w Program Files jest katalog Google, a w nim biblioteka GoogleToolbar1.dll. Zapewne jego pliki znajdują się jeszcze w innych miejscach. Czy problem z polskimi znakami występuje tylko w przeglądarce ?
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
...w podróży...
Data rejestracji: 20.06.2003
![]() |
1. Pokop w rejestrze.
2. Format c: 3. http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=39686 - najsensowniej ![]()
"I'm not going to change the way I look or the way I feel to conform to anything. I've always been a freak. So I've been a freak all my life and I have to live with that, you know. I'm one of those people." - John Lennon "Nazywaja mnie Niezrownanym, a moze Niezrownowazonym - nigdy tego nie pamietam..." - M.K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Sprawdź czy w ***8222;Dodaj lub usuń programy***8221; nie masz ***8222;Google Toolbar for Internet Explorer***8221; jeśli tak, to usuń go, jeśli wystąpi błąd lub w ogóle go tam nie ma to i tak zrób to :
Ściągnij najnowszą wersję toolbara: http://toolbar.google.com/data/en/de...rInstaller.exe i zainstaluj. W ten sposób stare biblioteki zostaną zastąpione nowymi i problem zniknie. Jeśli to nic nie da usuń go narzędziem ***8222;Dodaj lub usuń programy***8221; a nie ręcznie. Oznaczać to będzie, że problem tkwi w czymś innym ...
![]() |
![]() |
#11 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |