Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.02.2007, 13:14   #11
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek Podgląd Wiadomości
@Ormianin - nie o to mi chodzilo (tak myslalem, ze zaraz ktos napisze, ze ma TV z 80. roku ;-) ).
Chodzi mi o to kto aktualnie planuje kupic telewizor i miec go dluzej niz 10 lat gdzie co raz to nowsze technologie sie pojawiaja? :-)
Moze to dla ciebie bedzie dziwne, ale zwykly wyjadacz chleba kupi TV na conajmniej 10 lat lub wiecej, nawet w krajach zachodnich, przecietni nie zmieniaja tak czesto sprzetu RTV i AGD. Nawet ja kupujac dzis np. pralke, chcialbym aby posluzyla ona minimum 10 lat, wydaje mi sie ze nie bede mial telewizorowi za zle jak i pogra 10 lat, jak i wiecej... tak poza tym jak czlowiek zaczyna miec troche innych obowiazkow na glowie, wazniejsze cele... to przestaje sie interesowac wymienianiem RTV, Audio i ma juz dosc małooplacalnego komputerowego szalenstwa... jak bylem studentem i nastala modna era komputerow klasy PC to w koncu lat 90-tych nie bylo miesiaca abym nei wymienial w swoim pececie jakiegos podzespolu, bardzo mnie to rajcowalo, ale z dzisiejszego punktu widzenia nie mialo sensu i szkoda bylo na to wszytsko tylko kasy. Dlatego dzis jak kupie nowy TV (nie wazne czy plazma czy LCD czy CRT) to bedzie to napewno inwestycja na dobre pare lat i wiecej.

Twoje uprawnienia: