![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Pomoc w wycenie sprzetu
Zastanawiam sie nad kupnem jakiegos laptopa i jako ze nie mam zbytnio mozliwosci przegladania Allegro, aby sie zorientowac w cenach, prosilbym Was o pomoc. Wyprzedaz na czesci raczej odpada, bo nie mam czasu na to i zmuszony jestem w calosci ewentualnie to sprzedac.
Posiadam nastepujacy zestaw: - procesor AMD Athlon XP 2000 z cichutkim cooler'em GlacialTech'a - plyta Epox (na KT600, chyba model 8KRAI) - 3 kostki PC2100 po 256MB - grafika ATi Radeon 9700Pro 128MB All-In-Wonder - dysk Seagate Barracuda 80GB S-ATA - dysk Seagate Barracuda 200GB S-ATA - karta dzwiekowa Creative Live! 5.1 - CD-RW TEAC x16 - DVD-ROM Toshiba x16 - stacja dyskietek - obudowa ModeCom Prostation z zasilaczem Modecom'a 350W i aktywnym PFC. W obudowie sa dwa bezglosne wentylatory GlacialTech'a. - monitor CRT Samsung 17" (ma jakies poltora, moze dwa lata i niewiele uzywany) Do tego oczywiscie jest myszka Logitech'a i klawiatura Samsung'a. Zestaw ten nie byl krecony. Z gory dziekuje za pomoc w wycenie. Ostatnio zmieniany przez Proton : 30.10.2006 o godz. 15:30 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|