![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Hitman 2 - jak przejść ...
.. planszę gdzie trzeba ubić taką babkę - pielęgniarkę. Potem trzeba ją ukryć w pomieszczeniu, które jest zamknięte.
Nie mogę znaleźć klucza do tego pokoju !!! !HLP ME!
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Re: Hitman 2 - jak przejść ...
Cytat:
jest tam taki bajer, ze w jednym z pomieszczen (na lewo od glownych schodow) jest kitel jakiegos lekarza. trzeba sie przebrac, a nastepnie udac na gore. tam na lawce siedzi pielegniarka, ktora cie zaprowadzi dalej. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guru
![]() |
To akurat wiem, ale jak już wejdziesz na górę (po wcześniejszym zabraniu trucizny z pokoju z medykamentami z dołu) i dolejesz trucizny do wody tej babki i ona padnie to w mission objectives jest wskazane pomieszczenie gdzie ją trzeba zamknąć. Do tego pomieszczenia trzeba mieć klucz bo to jest też napisane w m.o. ... Tylko skąd wziąść ten klucz ? Wiem, że jak najpiew ubijesz babkę i ktoś ją znajdzie to mission failed
![]() Gdzie jest ten klucz?!!! Nie da się zrobić picklocka
|
|
|
#4 |
|
αρχή
juz wiem, o co chodzi. racja. klucz jest na parterze (wisi na scianie) w pokoju, gdzie mozesz znalezc bron (dolny prawy rog mapy o ile dobrze pamietam).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
![]() |
BIG THX (not THC) 4 U 4 THIS
|
|
|
#6 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
wezcie ta greeeeeeee. Moj mlodszy brat bardzo namietnie gra w ta gre , siedzi od kilku dni przed kompem i swiata bozego nie zauwaza.. i jak potem maja byc ludzie normalni.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a ja sie pochwale ze przeszedlem te gre na proffesional majac poziom agression zawsze wiekszy od 80%... jesli uwazacie to za latwe to radze sprobowac... celnosc z pistoletu (magnum rules) czy kalacha nie spada mi (na oko) ponizej 40% - sporo trzeba sie nameczyc zeby np. wybic wszystkich w misji z limuzynami i nie dac sie zatluc...
inna sprawa ze zeby miec M4-AD trzeba sporo misji przejsc z agression=0%... co mnie strasznie wkurza ale gra jest bardziej niz boska! PS. zeznia w misji w Malezji (te wierzowce) to niejbardziej pogieta rzecz jaka widzialem w grach komputerowych - nawet SOF2 wysiada
|
|
|
|
#8 | |
|
αρχή
Cytat:
|
|