![]() |
Może nie umiesz instalować:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
|
Cytat:
|
No i widzicie? Złosliwosć rzeczy martwych. Wyobraźcie sobie że ktos kupuje nowego kompa z GF i po kilku dniach pada system. Jak zainstalować?? Chłopaki ze sklepowego serwisu juz zacieraja ręce!!!
A tak wogóle to bardzo dziwna sprawa || |
Potwierdzam w 100% to GeForce... ma takie odchyly.. nie kazdy.. ale wystepuja czasem...
Instalowalem winde98 znajomemu i bylo to samo... poprostu na czas instalacji (do pierwszego restartu) wsadzilem do kompa inna karte... |
Mam kumpla który prowadzi kafejke i on tez ma taki problemy. Nie wiem co jest ale po zamianie karty na onna jest wszystko spoko.
|
Cytat:
chyba w takich wypadkach byly to strzelone uklady :blee: a i widze ze mamy nowy avatarek :jezyk: Sorty - sprawdz czy mobo, ram, k grafiki lub cos innego niejest strzelone (metoda: wyjmij wszystko i wkladaj po koleji) :P |
G-Force (niektóre) niepozwalały zainstalować win XP, ale żeby win98 !!!, dla mnie wielka niespodzianka :-o
|
Ale z tego co wiem to sie zdarza w wielu przypadkach, i na wielu płytach. Płyta jest wporzo na 100%. Cosik mi sie wydaje że to karta daje tak popalić.
|
swego czasu mój kolega miał podobny problem...
okazało się ze płyta główna była wadliwa... |
Pomocy
Poproszono mnie o instalacje Win98 na dobrym sprzęcie (Athlon 1700 XP, Geforce 4 Mx 440 DDR). Ale po wpisaniu setup instalatora komp przestaje działać i pokazuje się czarny ekran.
Co mam zrobić oprócz wymiany karty bo na innych działa poprawnie.:) :) :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:14. |