![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
1rstwap
cze
Mam pytanie czy ktos uzywal bramki smsowej na tej stronie? www.1rstwap.com I jesli udalo mu sie cos z niej wyslac, to bardzo bym prosil o jakiekolwiek porady. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tak
uzywam co jakisz czas - jak nasi kochani operatorzy cos poknaca i ichsze bramki nie chodza trzeba sie zarejastrowac podajac prawdziwe numer komorki i adres email mozesz miec klopot jesli masz komore w idei - ostatnio byly problemy z kompatybilnoscia bramek idei i internetowych (oczywiscie z wyjatkiem ich wlasnej) co moze Ci utrudnic reestracje za damke dostajesz 15 simkow tygodniowo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
spoko dziala niezle owszem trzeba sie zarejestrowac. sms dochodza do 20 sekund po nacisniecy send.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() kazdy sms jest wysylany do kolejki i tak naprawde nie wiesz czy ci ten sms za 5 sekund dojdzie czy ZA GODZINE (raz tak mialem) ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Author
Zlotowicz
prawda - przewaznie dochodza blyskawicznie, ale zdarzylo sie mi tez kiedys wyslanie simka "kiedy bedziesz" ktory doszedl do kolegi jak juz siedzielismy razem od dluuuzszego czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Nie wiem jak jest teraz, ale ostatnio nie chodzily tam numery na 69*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
hmm... moj nr tel. zaczyna sie od 69 i codziennie dostaje smsy z 1rstWap'u
![]()
![]() |
#8 |
Racer
![]() |
A u mnie ostatnio nie dzialalo i przestalem korzystac, ale o tym zadecydowalo tez t,o ze zarejestrowalem sie w Miescie Plusa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
mozna jakies szczegoly o tym miescie plusa? nie mam komorki - w razie czego moge podac numer siostry czy ojca w celach rejestracji - ale czy znacie taka bramke (poza ERA omnix) z ktorej mozna wyslac na ere? dodam ze proba uzywania era omniz przez maila koncyz sie zawsze tak samo - mail z obrazkiem dochodzi najszybiceij po 10h... [kiss my a'rse era!]
![]() |
![]() |
#10 | |
Racer
![]() |
Cytat:
Rejestracja (a w zasadzie wprowadzenie sie do Miasta Plusa) polega na wyslaniu sms pod dany nr. Dostajesz login i haslo. Poza wysylaniem sms'ow, Miasto Plusa oferuje szereg innych 'uslug'. Co do wysylana sms'ow do krajowych operatorow, to zawsze dochodzily. Jest tez inna bramka (to juz konkretnie na stronie Plusa) za uzywanie ktorej trzeba placic (wykupujesz i wydajesz jakies punkty). Ma ona chyba mozliwosc wysylania sms'ow za granice i jakies dodatkowe opcje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
Cytat:
a jak jest tam w tym plusie ?? i czy tylko osoby z plusa moga sie zarejerstrowac ?? czy takze z innych numerow ?? bo w erze i idei mozna z kazdej sieci ![]() pozdro a nawet i bez telefonu ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Racer
![]() |
Cytat:
W Miescie Plusa (brakma darmowa) dobowym limitem jest 20 sms'ow. Reklam nie ma zadnych z tym ze kazdy sms poprzedzony jest: 'MistoPlusa login:' i dopiero tresc. Warunkiem rejestracji w miescie jest posiadanie telefonu w Plusie (konieczne jest wyslanie sms'a rejestracyjnego). Nie wiem jak jest z ta druga juz platna bramka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Author
Zlotowicz
1stwap wysyla na ere
ponoc bramki plusa i idei (te z rejestracja) tez (nie sprawdzalem) ja sie zarejastrowalem w erze na darmowa bramka przez tel (wtedy rejestracja jest jednorazowa i nie trzeba jej odnawiac codziennie jak w przypadku emalii) uzywajac zamiast telefonu 1stwap'a i era dala sie nabrac ![]() smsy sle przez gg |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 28.03.2003
![]() |
cze
A mozna by prosic o pomoc w rejestracji na 1rstwap bo podaje nr telefonu ale nie chce mi uwzglednic polski i 48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja sie nie moglem zarejestrowac uzywajac IE ale jak wlaczylem Opere... odrazu bez problemow dziwnie jakos ale tak bylo...
z tym ze teraz jestem zarejestrowany... ale jakos nie moge sobie poradzic z tym jak wyslac jakies sms'y do kogos nawet do siebie prubowalem i nie bardzo sie potrafie odnalzec... moze dlatego ze niedawno wrocilem do domu po nieprzespanej lekko alkoholowej ![]() ![]() ![]() pozdro
![]() |
|
|