![]() |
Najpierw musiałby zostać padawanem.
Ale najpierw musi porozmawiać z radą JEDI, żeby nie został kolejnym Darthem Vaderem ;) |
Cytat:
|
Marek, jak Ci sie udalo tu dotrzec albo cokolwiek zrobic wczesniej samodzielnie na kompie?
chyba ze tata wszystko robil..... LOL |
Cytat:
|
Jak kogoś poprosić o pomoc to wszyscy się na niego rzucaję że nic nie umie a nawet go obrażają. Jedyny // Y@nkee_PL // wyciągną pomocną dłoń. a inni jak nie mają nic ciekawego do napisania to nie muszą głupot pisać. Ps. ja umiem obsługiwać się z komputeram tylko 1 rzeczy nie wiedziałem
|
Cytat:
a co do topicu... nc :| pozdro ;) |
Cytat:
Teraz tak patrzę, że rzeczywiście to, co napisałem, można było odnieść do wydźwięku całego topicu. Jeśli odniosłeś takie wrażenie, to przepraszam. Nie o to mi chodziło. |
Cytat:
|
@memorando ale ja nie mam żadnego antywirusa i jak włączyłem instalację to po jakimś czasie wyskoczyło mi że mój komputer nie przeszedł testu na zgodność systemu windows xp /pisze tam że jeżeli kontynuuję instalację mój komputer może stać się gniazdem wirusów itp.
|
Cytat:
|
Mądre słowa memorando :) Test WHQL to nic! Ja w systemie nie mam żadnych sterów zgodnych z WHQL :) i żandego wirusika i trojanka mi NOD i AdAware niewykrywa :)
|
no to się nazywa odpowiedź !!!!!
|
O kogo wypowiedzi teraz mówisz?
|
o Twojej i @memorando zwiąźle i na temat bo inni pisali nie nie na temat (tak przynajmniej mi się wydaje)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36. |