Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   pomocy (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomocy-43017/)

Mich@ł 18.11.2004 20:16

Najpierw musiałby zostać padawanem.
Ale najpierw musi porozmawiać z radą JEDI, żeby nie został kolejnym Darthem Vaderem ;)

bakupl 18.11.2004 20:19

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER
Ale najpierw musi porozmawiać z radą JEDI, żeby nie został kolejnym Darthem Vaderem ;)

Ahh te dzieci <lol> :D

Predi 18.11.2004 20:59

Marek, jak Ci sie udalo tu dotrzec albo cokolwiek zrobic wczesniej samodzielnie na kompie?
chyba ze tata wszystko robil..... LOL

andrzejj9 19.11.2004 12:17

Cytat:

Napisany przez DJ HACKER

Kurcze, czy tylko mi słowo padawan kojaży się z "patafianem"? ;)

TORQUE 19.11.2004 16:53

Jak kogoś poprosić o pomoc to wszyscy się na niego rzucaję że nic nie umie a nawet go obrażają. Jedyny // Y@nkee_PL // wyciągną pomocną dłoń. a inni jak nie mają nic ciekawego do napisania to nie muszą głupot pisać. Ps. ja umiem obsługiwać się z komputeram tylko 1 rzeczy nie wiedziałem

Smartek 19.11.2004 17:07

Cytat:

Napisany przez marek przywózki
Jak kogoś poprosić o pomoc to wszyscy się na niego rzucaję że nic nie umie a nawet go obrażają. Jedyny // Y@nkee_PL // wyciągną pomocną dłoń. a inni jak nie mają nic ciekawego do napisania to nie muszą głupot pisać. Ps. ja umiem obsługiwać się z komputeram tylko 1 rzeczy nie wiedziałem

oj nie wszyscy, nie wszyscy :P :)
a co do topicu... nc :|

pozdro ;)

andrzejj9 19.11.2004 17:22

Cytat:

Mój komentarz nie miał nic wspólnego z topikiem, który założyłeś. Sam pamiętam czasy, jeszcze z Amigi, kiedy nie mogłem zabrać w jakąś grę, bo nie rozumiałem komunikatu, który pojawiał się na początku. Oczywiście, że dobrze jest znać obce języki, ale to, że ktoś nie zna np. angielskiego w żaden sposób nie uwłacza jego inteligencji.

Teraz tak patrzę, że rzeczywiście to, co napisałem, można było odnieść do wydźwięku całego topicu. Jeśli odniosłeś takie wrażenie, to przepraszam. Nie o to mi chodziło.

memorando 19.11.2004 20:27

Cytat:

jak ściągnęłem sterowniki ze strony www.nvidia.pl do xp i chciałem je instalować to mi wyskoczył komunikat
:::antivirus software should be disabled before continuing. If you have antivirus software running please select NO, discable the software, then restart this setup. Otherwise, click Yes to continue.::: jak by ktoś mi pomógł w tym byłbym bardzo wdzięczny

niemusisz zamykać anty to tylko zalecenia jedź dalej z koksem mam nforce 3 i antywira jak aktuializuję stery bioska mobo nie wyłączam antywira wiem tylko tyle że moja maszyna jest tak samo niezawodna jak ja:D

TORQUE 19.11.2004 22:23

@memorando ale ja nie mam żadnego antywirusa i jak włączyłem instalację to po jakimś czasie wyskoczyło mi że mój komputer nie przeszedł testu na zgodność systemu windows xp /pisze tam że jeżeli kontynuuję instalację mój komputer może stać się gniazdem wirusów itp.

memorando 19.11.2004 22:47

Cytat:

@memorando ale ja nie mam żadnego antywirusa i jak włączyłem instalację to po jakimś czasie wyskoczyło mi że mój komputer nie przeszedł testu na zgodność systemu windows xp /pisze tam że jeżeli kontynuuję instalację mój komputer może stać się gniazdem wirusów itp.

bzdura!!!!!!!!! facet normalnie instaluj niepatrz na komunikaty test whql to dupa nietest zgodności

kizio 19.11.2004 22:52

Mądre słowa memorando :) Test WHQL to nic! Ja w systemie nie mam żadnych sterów zgodnych z WHQL :) i żandego wirusika i trojanka mi NOD i AdAware niewykrywa :)

TORQUE 20.11.2004 21:26

no to się nazywa odpowiedź !!!!!

kizio 20.11.2004 21:48

O kogo wypowiedzi teraz mówisz?

TORQUE 20.11.2004 21:52

o Twojej i @memorando zwiąźle i na temat bo inni pisali nie nie na temat (tak przynajmniej mi się wydaje)

memorando 20.11.2004 21:58

Cytat:

o Twojej i @memorando zwiąźle i na temat bo inni pisali nie nie na temat (tak przynajmniej mi się wydaje)

jestem wielki, nie zaprzeczam <dumny>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:36.