![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.09.2002
![]() |
jaka kupic nagrywarke?
niedlugo planuje sobie kupic nagrywarke...tak patrzac po cennikach mysle sobie kupic: LG GCE-8320B 32/10/40 BOX + burnproof jest nawet nie droga bo 275.00 zł, a LG z tego co slyszalem robi dobre nagrywarki... ostatnio cos mi kolega mowil ze te nowe nagrywarki LG sa bardzo awaryjne itd i lepiej kupic: Teac W540E 40/10/48 BOX + burnproof ale ona jest juz drozsza o 100 zl bo kosztuje 380.00 zł, teraz to juz zupelnie nie mam pojeca jaka wybrac... moze ktos mi doradzic ktora jest lepsza?
z gory dziekuje |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
o boshe to pytanie było przewijan na forum miliony razy.
No cóż ale ty masz taryfe ulgową bo to twój pierwszy post. Na tym forum większość ludzi chwali co ma . Najlepiej zrobisz jak przeczytasz testy sprzętu np.na cdrinfo Oto link. http://www.cdrinfo.pl/testy.php3 Ps najlepsze są liteony
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Liteon, LG z żadną z tych nagrywarek nie miałem problemu !!! Jak nie masz za dużo kasy wybierz jedną z nich. Obojętnie co wybierzesz - będzie to dobry wybór. 8)
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Moja jest najlepsza:-D :-D :-D :-D
|
|
|
#6 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Moja również, czyli Litek:-D
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- To by było na tyle ~! Pocztytaj sobie testy i użyj wyszukiwarki Polecam także artykół z naszej stronki ! http://www.cdrinfo.pl/cdr/porady/poc...agrywarka.php3 A najlepsza nagrywarka to taka która zaspokaja nasze wymagania ! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Nowy na forum
![]() |
hm
no tak jak myslalem beda mnie ludzie do linkow odsylac
i po drugie bardzo bym prosil o nie pisanie "moja jest najlepsza" i tyle... jak juz ktos tak pisze to niech napisze jaka to nagrywarka i uzasadni mi dlaczego akurat ta a nie inna mi chodzi o opinie kogos kto juz jakis czas bawi sie nagrywarkamia odsylanie do linkow to duzo nie da bo ja sie wogule na tym nie znam no cos niecos tam kumam... mi czeba wiadomosci dlaczego ta a nie inna... a moje wymagania sa takie zeby szybko palily cd, byly bez awaryjne, i nie robily problemow... w testach tego raczej nie pisza... ble
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: hm
Cytat:
mam liteon 40125s bardzo sobie ją chwalę . Spełnia moje wszystkie oczekiwania . kopjuje wszystkie popularne zabezpieczenia . Ma przystępna cene .wrazie czego można ją przerobić na 48x . No cóż dlaczego ci podałem link . otóż dlatego iż tam można przeczytać jakie urządzenia mają wady a jakie zalety . Która najszybciej kopjuje oraz która łamie dobrze i sprawnie zabezpieczenia . To by było na tyle.Pozdrawiam tomgoo. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Nowy na forum
![]() |
nareszcie jakas sensowa wypowiedz :>
no... nareszcie jakas sensowa wypowiedz
no o takie mi wypowiedzi na temat nagrywarek chodzilo..
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
teac W58E - 13 miesięcy - ok.3000 cd - ciągle nagrywa
teac W512 - 9 miesięcy - ok. 1000 cd - ciągle nagrywa teac W524 - 3 miesiące - ok. 500 cd - ciągle nagrywa liteon (24x ale nie pamiętam inicjałów) - 3 miesiące - ok. 300cd - nie nagrywa od tygodnia yamaha (8x też krótka pamięć) - 15 miesięcy - ok. 400cd - nie nagrywa od 12 miesięcy więcej nagrywarek nie pamiętam |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
A smutni panowie w czerni czytaja i juz się nie zastanawiaja skąd Mapsajm ma kase na rajdy
))
|
|
|
#15 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
a tak pozatym to mam LG nie nazekam od roku i kurde niewiem ile juz spaliłem płytek. Qumpel ma Yamahe juz chyba ze 3 lata też zero problemów.
Powiem tak trzeba trafić na egzemplaz . Nie ma gorszej lepszej - czasem wybuli sie w ch.. kasy na drogi sprzet a on pogada ze 2 m-ce i zdechnie - po prostu przyroda. Ja sobie chwale firma LG CD-romik zdechł mi po 4 latach a był katowany, a identyczny model spawarki LG-ka ma qumpel ( ale kupił tak ze 3 m-ce wczesniej ) i tez sobie chwali - łyka wsio zabespieczonka - bynajmniej nie znalazłem płytki jeszcze której nie łykłem - tyle..
|
![]() |
|
|