Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.06.2005, 22:48   #1
bergab
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.10.2004
Posty: 17
bergab w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
pomocy jak dostać się do biosu???

Posiadam płyte główną Asus A7V600X i nie wiem jak to zrobić-na pewno del nie pomaga?
bergab jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.06.2005, 22:52   #2
Piterniel
Cichy mod
 
Avatar użytkownika Piterniel
 
Data rejestracji: 16.03.2003
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 4,485
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Przypatruj się monitorowi przy stacie. Napewno jest coś napisane, a jak nie to do manuala
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.06.2005, 22:58   #3
adixo
Zarejestrowany
 
Avatar użytkownika adixo
 
Data rejestracji: 02.01.2003
Posty: 2,463
adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>adixo jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Przy starcie wciśnij del a jak nie to F1 lub F2
adixo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.06.2005, 23:11   #4
_bakupl_
na cdrinfo od 2001 ;>
 
Avatar użytkownika _bakupl_
 
Data rejestracji: 04.06.2005
Lokalizacja: 53°10'08.02°N 18°09'34.32° E
Posty: 1,239
_bakupl_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez adixo
Przy starcie wciśnij del a jak nie to F1 lub F2
Del, ale szybko, bo w a7v600 szybko biosik przelatuje

Trzymaj DEL po właczeniu komputera
__________________
Dobra, to jak już musisz to daj tą reputke no
_bakupl_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 12:23   #5
bergab
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 02.10.2004
Posty: 17
bergab w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Dzięki-Stosuję się do waszych wszystkich porad ale bez efektu -czary czy co
bergab jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 15:11   #6
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika icemac
 
Data rejestracji: 24.02.2003
Lokalizacja: śmietnik
Posty: 13,764
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
moze nie ma biosu na tej plycie
__________________
Blog o perypetiach z miniakiem
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 16:14   #7
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,772
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
moze nie ma biosu na tej plycie
na każdej płycie jest bios

No chyba ze chodzi ci opłyt CD DVD itd to w tedy tam biosu faktycznie nie ma
__________________

Ostatnio zmieniany przez mgit : 21.06.2005 o godz. 16:20
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 16:24   #8
DreamCrusher
Guru
 
Data rejestracji: 04.01.2003
Posty: 1,896
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
podczas startu wcisnij przycisk pause/break to sie zatrzyma uruchamianie i bedziesz mogl wpokojnie przeczytac co jest napisane, zeby ruszyl dalej wcisnij page up
__________________

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 20:07   #9
lopus
WeldMaster
 
Avatar użytkownika lopus
 
Data rejestracji: 16.08.2001
Posty: 1,246
lopus niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez bergab
Posiadam płyte główną Asus A7V600X i nie wiem jak to zrobić-na pewno del nie pomaga?
Specjalnie sciagnalem manual do twojej plyty i jak byk jest napisane zeby wcisnac "DEL".
lopus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 21.06.2005, 20:42   #10
Predi
Niezarejestrowany
 
Avatar użytkownika Predi
 
Data rejestracji: 16.04.2002
Lokalizacja: Gliwice
Posty: 2,778
Predi niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
heh przypomniala mi sie moja ulubiona nauczycielka infy z ktora sie zawsze zarlem bo wiedzialem wiecej niz ona (klasa zawsze przy tych starciach miala ubaw ), otoz wymieniona pani aby wejsc w menu startowe wciskala f-8 z czestotliwoscia ok. 2 razow na sekunde od kiedy tylko sie uruchomil komp az do pojawienia sie menu

a co do wejscia do biosu do trzeba wcisnac del i tyle.... widocznie robisz to zbyt pozno
Predi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.06.2005, 09:22   #11
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
 
Avatar użytkownika icemac
 
Data rejestracji: 24.02.2003
Lokalizacja: śmietnik
Posty: 13,764
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez mgit
na każdej płycie jest bios
naprawde

nie wierze mgit-cie

__________________
Blog o perypetiach z miniakiem
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.06.2005, 10:25   #12
mgit
Guru
 
Avatar użytkownika mgit
 
Data rejestracji: 22.08.2004
Lokalizacja: Chojnów
Posty: 8,772
mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>mgit jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez bergab
Dzięki-Stosuję się do waszych wszystkich porad ale bez efektu -czary czy co
na pewno czary
__________________
mgit jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.06.2005, 10:52   #13
kontestator
conquer all
 
Avatar użytkownika kontestator
 
Data rejestracji: 10.01.2005
Lokalizacja: z wrocławii
Posty: 739
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
niech kolega naciska del na kalwiaturze numeryczne (tej z prawej strony klawiatury) nie ma bata musi działać
__________________
KETCHUP KUPUJE TYLKO PUDLISZKI
kontestator jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.06.2005, 11:31   #14
_bakupl_
na cdrinfo od 2001 ;>
 
Avatar użytkownika _bakupl_
 
Data rejestracji: 04.06.2005
Lokalizacja: 53°10'08.02°N 18°09'34.32° E
Posty: 1,239
_bakupl_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Może klawiatura pod USB? Podłacz pod PS2... i wtedy DEL, ale odrazu jak kompa właczysz i trzymaj tego del! aż do menu raid dojdzie
__________________
Dobra, to jak już musisz to daj tą reputke no
_bakupl_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.