![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
![]()
Podczas otwierania stron pokazuje mi się taki błąd jak w załączniku. Mam problemy ze sprawdzeniem poczty, GG przawie nie działa (czasami się uda włączyć). Cudem jakoś udało mi się wejść na forum.
Co robić, czy to wina operatora czy ja coś skopałem?? Prosze o szybka odpowiedź.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Hit me if you can!
Data rejestracji: 27.05.2002
![]() |
Hmm.....ostatnio modna rada FORMAT C:
![]() A od jakiego operatora masz neta? Może admin się bawił i coś skopał? Zmieniałeś stery od sieciówki albo grzebałeś coś w systemie?
![]() |
![]() |
#3 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Spytaj sie admina czy coś nie robił. A jak nie to format c: (sie zrymowało
![]()
![]() |
#4 |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
Tu na pewno format c: nie pomoże. Z tego obrazka mogę powiedzieć, że kłopoty są na pewno po stronie operatora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Możesz popróbować coś z DNS lub Proxy ![]()
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Wedlug mnie cos namieszal twoj admin.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaginiony pielgrzym
Data rejestracji: 17.05.2002
![]() |
A czy przypadkiem nie masz jakiegoś kiepskiego serwera Proxy ustawionego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Bojownik Ruchu Oporu
Data rejestracji: 09.11.2003
![]() |
On nie ma ustawionego proxy. ISP ustawił mu transparentne proxy. Jedyne wyjście napisać na podany adres czyli ip # elsat , net . pl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
No już nareszcie działa. Chyba zamieszał coś tu administrator bo nic nie zmieniałem i jeszce w czoraj późno w nocy miałem już internet. Dziś rano włączyłem kompa i znowu nie mogłem się połączyć ale teraz już 2 godziny idzie a nic nie zmieniałem.
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|