![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
POMOCY!!! p2p
Mam problem ... żaden program p2p nigdy umnie nie działał.
Nigdy mi nie byly potrzebne. Poprostu po zarejestrowaniu sciągnieciu programiku nigdy nie mogę sie połączyć z serwerem .. zawsze wyskakuje jakiś błąd albo łączy wieki .. ? próbowałem z AudioGalaxy, kazzą, morpheusem, eDonkeyem, WinMx, Aimsterem i wiele innych... niewiem naczym polega błąd .. fakt mam zwykły modem 56kb Spirit ale u kumpli na gorszym sprzęcie wszystko śmiga. Prosiłbym o pomoc... LUDZIE POMÓŻCIE... (a ostatnio to nawet niemoge zadnego komunikatora podłaczyć poza ICQ i MSN reszta jak Tlen GG niechcą sie łaczyć) |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
![]() ![]() |
jestem kompletnie ciemny w tym temacie ... ? Internet mam z Dialogu przez zwykłe łacze wiec nie powinno byc problemów .. czy mam zainstalować jakiś program ... ? prosze o porade ... ? czy jakis program typu Firewall ale to i tak chyba nic nie da ? o ile sobie przypominam to nawet po reinstalce te programy nie dzialaly ale glowy nie dam sobie uciac ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Najprościej: skontaktuj się z dostawcą usługi, tzn. z Dialogiem, i niech ci podadzą konfigurację łącza. (np. eDonkey) czy nie jest aby blokowane u nich (dostawcy czsami tak robią!). Albo niech radzą! W sensie porady jak skonfigurować optymalne połączene.
|
|
|
|
#4 | |
|
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
![]() ![]() |
właśnie zrobiłem kolejną próbę z Morpheusem.
Zaznaczyłem "I am behind a Firewall" niemogło połaczyć wpisałem PORT 80 pojawił sie napis Cache 70% i zaczelo odliczać co 5%, 70%, 65%, 60% itd. az pojawił sie napis "Cache Empty" i dalej to samo wqrw**** |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guru
![]() ![]() |
a i to samo jest z CuteFtp i innymi .. ..
|
|
|
|
![]() |
|
|