Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pomóż muzykom Varius Manx (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomoz-muzykom-varius-manx-65870/)

Predi 07.06.2006 09:25

i tak to sie kreci...
zawsze znajdziesz jakiegos frajera...

Oktawian89 07.06.2006 06:24

LOL naiwnych nie brakuje ... :\

wysłałam 550 złotych

Wiem że to niezbyt wiele ale mam nadzieje ze wy też wysl;ecie jakąś kase i wspólnie uzbieramy te pieniądze. Pozdrawiam

~Monika z Kalisza,

Remix 06.06.2006 18:16

Witam!

Za ten wybryk ze zbi***243;rk***261; to fani powinni zbojkotowa***263; koncerty i kupowanie p***322;yt.
Taka ma***322;a kara za bezczelno***347;***263;.
Sam samoch***243;d i przyczyny wypadku to kit jakich ma***322;o - nie bed***281; si***281; ju***380; powtarza***322;, ale sprawa jest oczywista.

Sunna 06.06.2006 17:14

Glosy raczej takie same, i dobrze.
A ubezpieczeni to oni nie byli ? Zapraszam do pana cimoszka lub dorna.
Nie uwierze ze samochod jadacy zgodnie z przepisami wpadnie w poslizg i tak bedzie wygladal. Bylo mokro to wypadaloby jechac wolniej.
Najpierw utapianie sprawy niby plywaczki a teraz zbiorka na rehabilitacje. Amoze by tak w branzy sprobowac najpierw? A wytwornia?
Albo mam inny pomysl-podniescie ceny plyt.

Kazdemu moze sie zdarzyc, nawet mozesz jechac normalnie, tylko wariatow nie brakuje i oni moga wpasc na ciebie.

Obrotny menedzer to skarb.

zene_k 06.06.2006 17:04

Pojechali na maksa.(( To może jeszcze zrobimy zrzutę na nowe auto dla zespołu, bo czym teraz biedaki będą jeździć?

ed hunter 06.06.2006 16:55

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Tak Masz racje kazdemu moze sie przytafic

tylko tej klasy samochod nie zawija sie na drzewie przy 60 - 80 km/h......

zawija i to tak a wcale nikogo nie bronie :taktak:

czołg się nie zawija ale jak coś nie ustąpi to zawijają się wszyscy w środku.

demek 06.06.2006 15:45

jasne.......jego stac na rehabilitacje a ja mam mu jeszcze dokladac..

dimson 06.06.2006 15:44

Cytat:

Napisany przez Weron
Popadał deszcz i przez to utworzyła się taka breja, i na niej samochód się poślizgnął. Przy tej drodze jest mnóstwo krzyży, co świadczy o tym, że jest to bardzo trefne miejsce, źle wyprofilowane" ***8211; mówiła menedżerka Varius Manx.

Poślizgnąć to się można na chodniku na skurce od banana.
Życzę im jak najlepiej ale nawoływanie do wpłaty bo Janson postanowił sobie trochę poszaleć to lekka przesada.

andrzejj9 06.06.2006 14:57

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Powiem szczerze - nie zal mi ich wogole. Wiecej, mam nadzieje ze kierowca odpowie za to zgodnie z kodeksem karnym (tym bardziej jezeli prowadzil Janson, bo Monika jest w duzo ciezszym stanie niz on).

Nie licz na to..

Ja cały czas czekałem na jakiś ciąg dalszy sprawy z Otylii Jędrzejczak. Nie, że źle jej życzyłem, czy coś, ale po prostu uważam, że kara powinna w taki sam sposób dotyczyć tak mistrzyni olimpijskiej, jak i szarego człowieczka. Ale wychodzi jednak, że tak nie jest..

mensir67pl 06.06.2006 14:27

Cytat:

Napisany przez ed hunter
jeśli chodzi o dawanie kasy na zespól to chyba społeczna akcja jest po prostu mocno nie na miejscu - delikatnie mówiąc. branża bogata, wszyscy się znają to niech sypną troszkę z trzosika...jak potrzeba.

jeśli chodzi o szybkość i sytuację na drodze to nie wiem, ale wierzcie mi - coś takiego może się przytrafić każdemu i to przy jeździe spokojnej na lekkim zakręcie. sam o tym dobrze wiem.

Tak Masz racje kazdemu moze sie przytafic

tylko tej klasy samochod nie zawija sie na drzewie przy 60 - 80 km/h......

nimal 06.06.2006 14:23

bezczelne psie syny...
a o tym piekarzu to sie noz sam w kieszeni otwiera - sprawa znana i glosna... nie pierwszy raz uzednicy i polskie prawo udupiaja uczciwego czlowieka - i jak zwykle sa ponad wszystkim...

pops 06.06.2006 14:17

varius manx to pryszcz, mnie zmasakrowa***322;a wczoraj informacja o bankructwie piekarza kt***243;ry oddawa***322; nadwy***380;ki chleba instytucjom charytatywnym, a zbankrutowa***322; bo si***281; na nim urz***261;d skarbowy powiesi***322; za to, ***380;e nie p***322;aci***322; podatku od darowizny, przywalili si***281; do niego, a potem do jego kontrachent***243;w i pu***347;cili go z torbami.

ed hunter 06.06.2006 13:47

je***347;li chodzi o dawanie kasy na zesp***243;l to chyba spo***322;eczna akcja jest po prostu mocno nie na miejscu - delikatnie m***243;wi***261;c. bran***380;a bogata, wszyscy si***281; znaj***261; to niech sypn***261; troszk***281; z trzosika...jak potrzeba.

je***347;li chodzi o szybko***347;***263; i sytuacj***281; na drodze to nie wiem, ale wierzcie mi - co***347; takiego mo***380;e si***281; przytrafi***263; ka***380;demu i to przy je***378;dzie spokojnej na lekkim zakr***281;cie. sam o tym dobrze wiem.

pawelblu 06.06.2006 13:32

Janson to przeciez ma kasy jak lodu, z iloma ludzmi wspolpracowal/ilu promowal i to nie za darmo. A jak zepi*rdalali tyle ile fabryka dala, to niech teraz placa za rehabilitacje. Tacy ludzie jak Janson, Chojnacki itp. to szare eminencje ktore ciagna kase z mlodych talentow, a ludzi ktorzy nie maja szans zainstniec bez prowizji rzedu 80% dla osoby "opiekujacej".
Jezeli to Janson prowadzil to powinien jeszcze z prywatnych pieniedzy oplacic leczenie Moniki.

Powiem szczerze - nie zal mi ich wogole. Wiecej, mam nadzieje ze kierowca odpowie za to zgodnie z kodeksem karnym (tym bardziej jezeli prowadzil Janson, bo Monika jest w duzo ciezszym stanie niz on).

A wogole, to duzo bardziej zal mi dzieci ktore pokazuja w reklamowce Unicefu z Foremniak.

A ta managerka niech sobie to tlumaczenie w d*pe wsadzi - nie wierze (bo to niemozliwe FIZYCZNIE) zeby z powodu jakiegos osadu na drodze samochod jadacy z razsadna pradkoscia wygladal tak jak na obrazku (chyba ze jeszcze po drodze wpadl w przepasc, ale o tym nic nie pisza). I jeszcze ludzie im maja placic ... no to jakies zarty chyba.

mensir67pl 06.06.2006 13:00

Ilość załączników: 1
Moim zdaniech niech sie branza muzyczna zlozy

zawsze mozna cos cennego wystawic na licytacje co nalezy do zespolu ?

i to mnie troche : cytat:

.... i na niej samochód się poślizgnął .....

widzialem zdjecia .....Jeppa......... to naprawde ladnie sie slizna ale obok smierci

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:41.