![]() |
i tak to sie kreci...
zawsze znajdziesz jakiegos frajera... |
LOL naiwnych nie brakuje ... :\
wysłałam 550 złotych Wiem że to niezbyt wiele ale mam nadzieje ze wy też wysl;ecie jakąś kase i wspólnie uzbieramy te pieniądze. Pozdrawiam ~Monika z Kalisza, |
Witam!
Za ten wybryk ze zbi***243;rk***261; to fani powinni zbojkotowa***263; koncerty i kupowanie p***322;yt. Taka ma***322;a kara za bezczelno***347;***263;. Sam samoch***243;d i przyczyny wypadku to kit jakich ma***322;o - nie bed***281; si***281; ju***380; powtarza***322;, ale sprawa jest oczywista. |
Glosy raczej takie same, i dobrze.
A ubezpieczeni to oni nie byli ? Zapraszam do pana cimoszka lub dorna. Nie uwierze ze samochod jadacy zgodnie z przepisami wpadnie w poslizg i tak bedzie wygladal. Bylo mokro to wypadaloby jechac wolniej. Najpierw utapianie sprawy niby plywaczki a teraz zbiorka na rehabilitacje. Amoze by tak w branzy sprobowac najpierw? A wytwornia? Albo mam inny pomysl-podniescie ceny plyt. Kazdemu moze sie zdarzyc, nawet mozesz jechac normalnie, tylko wariatow nie brakuje i oni moga wpasc na ciebie. Obrotny menedzer to skarb. |
Pojechali na maksa.(( To może jeszcze zrobimy zrzutę na nowe auto dla zespołu, bo czym teraz biedaki będą jeździć?
|
Cytat:
czołg się nie zawija ale jak coś nie ustąpi to zawijają się wszyscy w środku. |
jasne.......jego stac na rehabilitacje a ja mam mu jeszcze dokladac..
|
Cytat:
Życzę im jak najlepiej ale nawoływanie do wpłaty bo Janson postanowił sobie trochę poszaleć to lekka przesada. |
Cytat:
Ja cały czas czekałem na jakiś ciąg dalszy sprawy z Otylii Jędrzejczak. Nie, że źle jej życzyłem, czy coś, ale po prostu uważam, że kara powinna w taki sam sposób dotyczyć tak mistrzyni olimpijskiej, jak i szarego człowieczka. Ale wychodzi jednak, że tak nie jest.. |
Cytat:
tylko tej klasy samochod nie zawija sie na drzewie przy 60 - 80 km/h...... |
bezczelne psie syny...
a o tym piekarzu to sie noz sam w kieszeni otwiera - sprawa znana i glosna... nie pierwszy raz uzednicy i polskie prawo udupiaja uczciwego czlowieka - i jak zwykle sa ponad wszystkim... |
varius manx to pryszcz, mnie zmasakrowa***322;a wczoraj informacja o bankructwie piekarza kt***243;ry oddawa***322; nadwy***380;ki chleba instytucjom charytatywnym, a zbankrutowa***322; bo si***281; na nim urz***261;d skarbowy powiesi***322; za to, ***380;e nie p***322;aci***322; podatku od darowizny, przywalili si***281; do niego, a potem do jego kontrachent***243;w i pu***347;cili go z torbami.
|
je***347;li chodzi o dawanie kasy na zesp***243;l to chyba spo***322;eczna akcja jest po prostu mocno nie na miejscu - delikatnie m***243;wi***261;c. bran***380;a bogata, wszyscy si***281; znaj***261; to niech sypn***261; troszk***281; z trzosika...jak potrzeba.
je***347;li chodzi o szybko***347;***263; i sytuacj***281; na drodze to nie wiem, ale wierzcie mi - co***347; takiego mo***380;e si***281; przytrafi***263; ka***380;demu i to przy je***378;dzie spokojnej na lekkim zakr***281;cie. sam o tym dobrze wiem. |
Janson to przeciez ma kasy jak lodu, z iloma ludzmi wspolpracowal/ilu promowal i to nie za darmo. A jak zepi*rdalali tyle ile fabryka dala, to niech teraz placa za rehabilitacje. Tacy ludzie jak Janson, Chojnacki itp. to szare eminencje ktore ciagna kase z mlodych talentow, a ludzi ktorzy nie maja szans zainstniec bez prowizji rzedu 80% dla osoby "opiekujacej".
Jezeli to Janson prowadzil to powinien jeszcze z prywatnych pieniedzy oplacic leczenie Moniki. Powiem szczerze - nie zal mi ich wogole. Wiecej, mam nadzieje ze kierowca odpowie za to zgodnie z kodeksem karnym (tym bardziej jezeli prowadzil Janson, bo Monika jest w duzo ciezszym stanie niz on). A wogole, to duzo bardziej zal mi dzieci ktore pokazuja w reklamowce Unicefu z Foremniak. A ta managerka niech sobie to tlumaczenie w d*pe wsadzi - nie wierze (bo to niemozliwe FIZYCZNIE) zeby z powodu jakiegos osadu na drodze samochod jadacy z razsadna pradkoscia wygladal tak jak na obrazku (chyba ze jeszcze po drodze wpadl w przepasc, ale o tym nic nie pisza). I jeszcze ludzie im maja placic ... no to jakies zarty chyba. |
Ilość załączników: 1
Moim zdaniech niech sie branza muzyczna zlozy
zawsze mozna cos cennego wystawic na licytacje co nalezy do zespolu ? i to mnie troche : cytat: .... i na niej samochód się poślizgnął ..... widzialem zdjecia .....Jeppa......... to naprawde ladnie sie slizna ale obok smierci |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:41. |