![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
![]()
Witam!
mam taki problem - po reinstalacji Windowsa, i po zalogowaniu się pojawia mi się komunikat, że svchost spowodowal blada, bla, bla, bla i ze nastapi jego zamkniecie, po tym nie moge plikow kopiowac przeniosic, nie mam dostepu do niektorych folderow i niektore aplikacje nie dzialaja. Probowalem jeszcze raz reinstalowac i nic, przejechalem dysk antywirusem,byl jakis wiec go usunalem, ale nic to nie dalo. Uruchmilem Drwatsona i znalazlem takie bledy: BŁĄD ->e0413a68 ![]() BŁĄD ->6c3045ef 80781400 cmp byte ptr [eax+0x14],0x0 ds:020c452e=?? Czy ktos moze mi cos poradzic? Używam win 2000, instalacje robilem z plyty z zintegrowanym sp4. Zaznaczam, ze wczesniej tego bledu nie bylo. Jaeszcze jedno - zanim sie to zaczelo dziac, to uruchomilem z CD automatyczna naprawe plikow systemowych i przywrocilo mi rowniez directx 4, wiec zainstalowalem 9 i win juz nie wystartowal - tj. ladowal sie i w momencie, kiedy powinien pojawic sie ekran logowania, komp sie restartowal, potem po przeinstalowaniu win i zainstalowaniu dx9 tez tak zrobil, znowu go przeinstalowalem i przestal sie restartowac po wgraniu dx, ale zaczal przy kazdej instalacji pojawiac sie ten blad z svchost.exe.
Ostatnio zmieniany przez DreamCrusher : 12.08.2003 o godz. 20:35 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ostatnio duzo otym trabia, sprawdzales temat: "Komputer sam sie restartuje, why?" czy cos takiego? Jest w 'czolowce' tematow na tym forum, tam sa sposoby rozwiazania, a przy okazji, to ja nie latalem w ogole tego - zainstalowalem firewalla i jest spoko
![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
![]() |
Nie znalazlem odpowiedzi, moze napisz, jakeigo firewalla, uzywasz, choc watpie, zeby pomoglo, ale warto sprobowac.
![]() |
#4 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
![]() |
Też mialem tego mblast'a, ael go wywalilem i dalej sie powtarzalo, wiec myslalem, ze to nie to.
Dzieki za linka - juro sie za to wezme, bo juz mam dosc uzerania sie z tym na dzis...
![]() |
#6 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na www.forum.infojama.pl tez bylo kilka tematow o tym
![]() ![]() pozdro ![]() ps - uzywam Kerio Personal Firewall pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Dzisiaj mnie to dopadło. ale przed chwilą zainstalowałem Patcha i zobacze jak będzie. To jest błąd systemu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mnie to nie dopadlo i chyba nie dopadnie
![]() ![]() PS Uzywam NIS 2003 PL + Zone Alarm 4.0 Eng Moim zdaniam ladnie dobrana para.
![]() |
|
|