![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
Zobacz rezultaty głosowania: Który byście wybrali telefon kom.? | |||
Motorola E398 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 36.36% |
Sony Ericsson K700i |
21 | 63.64% |
Wszystkich głosów: 33. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 30.01.2004
![]() |
Pomóżcie wybrać telefon kom.
Nie moge sie zdecydować, który telfon wybrać. Mam pare porpozycji: Motorola V3, Motorola E398, SE K700. Chodzi mi o telefony dostępne w sieci Era, bo tam mój tata ma abonamet i ma zmiane telefonu. Macie jakies propozycje to walcie.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!! Pomuszcie?? To jakieś nowe słówko?! /Moderator |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
Ja mam E398 i jest
![]() W tej E398 masz stereo, MP3 i inne bajery ![]() Krótko mówiąc to telefon młodzieżowy ![]() Bateria mi trzyma ok. 3 dni, ale chodzi MP3, raz robiłem test to bez MP3 bateria wytrzymała 5 dni ![]() ![]() Motorola V3, ładne opakowanie, ale lipny środek jak dla mnie ![]() Nie ma kart pamięci, pamięć tylko 5MB... SE K700, hmm mi się nie podoba, ale ogólnie patrząc na funkcje ![]() Ostatnio zmieniany przez B@rtek : 28.04.2005 o godz. 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
![]() |
E398 też miałem, ale ukradli mi po miesiącu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() Współczuję Ci ![]() Zależy czego od telefonu oczekujesz? P.S. Na twoim miejscu bym poczekał do wakacji ![]() Jakie fony wyjdą 8 ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Nie moge czekać do wakacji, bo tata zwleka z tą wymianą już od stycznia. Doradzcie coś.
Też myślalem o E398, ale tak se myśle, że jak ja już miałem to może jakaś inna. Narazie to ona wygrywa. Od telefony oczekuje, żeby miał: aparat cyfrowy (wbudowany), dobry wyświetlacz, dosyc dużo pamieci, może jeszcze kilka przydatnych, do zabawy i nie tylko, funkcji, a wyglądać nie musi przepięknie, ale musi być w miarę lekki i nie za duży. Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio zmieniany przez cancel : 28.04.2005 o godz. 20:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Born 2 ride, ride 2 live
![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najlepiej idź do salony Ery i się pobaw K700i, bo jak działa E398 to już wiesz ![]() Tutaj musisz zadecydować sam, bo to ty będziesz z niego korzystał ![]() Każdemu może się podobac inny model ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
Moze zrob sonde ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja tam polecam Sagema My 5-2 w sieci era za 1 zł, robi super zdjęcia
![]()
![]() |
#9 |
Guru
Data rejestracji: 23.08.2004
![]() |
a ja bym polecał Siemensa SX1 to jest prawdziwy kombajn. MP3, radio, kamera, itd itp. Mozna nawet filmy divix ogladac
![]() Wiem, ze jest dostepny w erze tylko nie wiem jaka cena w abonamencie ktory by ci pasował... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
Ja jestem wierny f-mie Nokia teraz korzystam z niezniszlanej 6310i i na nic innego bym nie zamienil moze na inny model z serii communicator, z Motoroli to seria V3 pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
To ja też się dopisze
![]() Mama chce sobie wziąść telefon w Erze, jest taka oferta 80minut , przez rok 30zł a drugi rok 60zł. Jakie telefony polecacie do tej taryfy? Telefon ma być dla mamy, więc raczej prosty w obsłudze i z tych tańszych. Myślałem nad Nokią 6610i (jest za 1zł), co o tym sądzicie? za 29zł jest SE T630 ale chyba obsługa jest trudniejsza niż u noki, a druga rzecz że telefon raczej ma być bez joyisticka (taki uraz ![]()
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 28.04.2005 o godz. 22:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
z tych wymienionych SE.
A tak wogóle to Nokia 8 ) @Eliasz wybrałbym Nokie 6610i (łatwy, dobry w obsłudze ładny telefon), albo jak możecie 6100-mam taki, super aparat nic więcej mi nie potrzeba ![]()
![]() |
#13 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Motka E398
![]() |
#14 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Chyba wybiore Motorole E398, ale jeszcze zapytam w salonie. Thx za pomoc.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
kupilem ostatno dziewczynie na urodziny K700i ... bardzo ladnie tez gra mp3
po za tym - telefon jak telefon ... tu znajdziesz wiecej informacji o tych telefonach i porownac oba Motorola E398 Sony Ericsson K700i a tu ich recenzje Test telefonu Sony Ericsson K700i Test telefonu Motorola E398 polecam K700i ... motoroli nie mialem w reku ![]()
![]() |
|
|