![]() |
Chyba wybiore Motorole E398, ale jeszcze zapytam w salonie. Thx za pomoc.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!! |
Motka E398
|
z tych wymienionych SE.
A tak wogóle to Nokia 8 ) @Eliasz wybrałbym Nokie 6610i (łatwy, dobry w obsłudze ładny telefon), albo jak możecie 6100-mam taki, super aparat nic więcej mi nie potrzeba:) |
To ja też się dopisze ;)
Mama chce sobie wziąść telefon w Erze, jest taka oferta 80minut , przez rok 30zł a drugi rok 60zł. Jakie telefony polecacie do tej taryfy? Telefon ma być dla mamy, więc raczej prosty w obsłudze i z tych tańszych. Myślałem nad Nokią 6610i (jest za 1zł), co o tym sądzicie? za 29zł jest SE T630 ale chyba obsługa jest trudniejsza niż u noki, a druga rzecz że telefon raczej ma być bez joyisticka (taki uraz:D, tata swego czasu miał telefon z joyem i wlasnie zrypal się joy). Jest też nokia 3120 (1zł) ale w porównaniu z 6610i chyba gorzej wypada. |
Ja jestem wierny f-mie Nokia teraz korzystam z niezniszlanej 6310i i na nic innego bym nie zamienil moze na inny model z serii communicator, z Motoroli to seria V3 pozdrawiam
|
a ja bym polecał Siemensa SX1 to jest prawdziwy kombajn. MP3, radio, kamera, itd itp. Mozna nawet filmy divix ogladac ;)
Wiem, ze jest dostepny w erze tylko nie wiem jaka cena w abonamencie ktory by ci pasował... |
A ja tam polecam Sagema My 5-2 w sieci era za 1 zł, robi super zdjęcia :)
|
Cytat:
Moze zrob sonde??? |
Cytat:
Cytat:
Najlepiej idź do salony Ery i się pobaw K700i, bo jak działa E398 to już wiesz :D Tutaj musisz zadecydować sam, bo to ty będziesz z niego korzystał :taktak: Każdemu może się podobac inny model ;) |
Nie moge czekać do wakacji, bo tata zwleka z tą wymianą już od stycznia. Doradzcie coś.
Też myślalem o E398, ale tak se myśle, że jak ja już miałem to może jakaś inna. Narazie to ona wygrywa. Od telefony oczekuje, żeby miał: aparat cyfrowy (wbudowany), dobry wyświetlacz, dosyc dużo pamieci, może jeszcze kilka przydatnych, do zabawy i nie tylko, funkcji, a wyglądać nie musi przepięknie, ale musi być w miarę lekki i nie za duży. Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!! |
Cytat:
Współczuję Ci :taktak: Zależy czego od telefonu oczekujesz? P.S. Na twoim miejscu bym poczekał do wakacji :D Jakie fony wyjdą 8 ) |
E398 też miałem, ale ukradli mi po miesiącu.
|
Ja mam E398 i jest :spoko:
W tej E398 masz stereo, MP3 i inne bajery :taktak: Krótko mówiąc to telefon młodzieżowy :> Bateria mi trzyma ok. 3 dni, ale chodzi MP3, raz robiłem test to bez MP3 bateria wytrzymała 5 dni :D :) Motorola V3, ładne opakowanie, ale lipny środek jak dla mnie :| Nie ma kart pamięci, pamięć tylko 5MB... SE K700, hmm mi się nie podoba, ale ogólnie patrząc na funkcje :spoko: |
Pomóżcie wybrać telefon kom.
Nie moge sie zdecydować, który telfon wybrać. Mam pare porpozycji: Motorola V3, Motorola E398, SE K700. Chodzi mi o telefony dostępne w sieci Era, bo tam mój tata ma abonamet i ma zmiane telefonu. Macie jakies propozycje to walcie.
Pozdro dla wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!! Pomuszcie?? To jakieś nowe słówko?! /Moderator |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:45. |