![]() |
a może nalepki na CD-Rom/CD-RW/DVD coś takiego jak mają npędy LiteOn'a taką nalpekę z napisem(w wersji BOX) www.liteonit.com to mogła by być np. czarna nlepka z małym logo CDRInfo.pl i adresem www.cdrinfo.pl i taką sprzedawać po 2 zeta za sztuką (ja odrazu biorę 3);p ;p :P
|
a moze zwykla sprzedarz koszulek i nalepek/okladek na cd made by cdrinfo pomoze ???
|
Miałem na myśli tylko DOBROWOLNE datki, żadnych kodów dostępowych, ani niczego w tym guście. Taki krok z pewnością zniechęciłby większość ludzi. Pomysł z Allegro OK, SMS-y mogą być, ale wysyłane celem wspomożenia portalu. Cieszę się, że mój pomysł się spodobał i znalazł odzew. Na początek proponuję numer konta i SMS-y.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
ew jako przchod z dzialalnosci gospodarczej gdyby zrobili np system smsowy ze kto wysle smsa na nr **** to dostanie kod dostepowy || |
A jak niby oni mają to zaksięgować?
|
Cytat:
Pozdrowienia:) |
też jestem za moze jakis banerek allegro walnąć i byśmy klikali
|
Re: Pomóżmy CdrInfo
Cytat:
|
Pomóżmy CdrInfo
Tak się zastanawiałem, czy zamieścić ten temat i doszedłem do wniosku, że nie będzie to złym pomysłem. Chodzi mi otóż o kłopoty z łączem, jakie w ostatnich dniach przeżywa Cdrinfo i ewentualny sposób na ich rozwiązanie. Zdaję sobie sprawę, że nie wymyśliłem nic oryginalnego, ale może zróbmy jakąś zrzutkę wśród użytkowników Forum. Wiem, że kasa nie jest może lekarstwem na wszystko, ale moje doświadczenie pokazuje, że pełny portfel pomaga rozwiązać wiele problemów. Oczywistym jest, iż nie każdy da (nie może, nie chce), ale jest nas przecież sporo i w odruchu zwykłej wdzięczności moglibyśmy wyciągnąć z kieszeni jakieś drobne (kilka płytek mniej). Mnie się wydaje, że ten serwis zasługuje na to, aby działać i nadal się rozwijać.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:40. |