Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pomysł przerobienia... się (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pomysl-przerobienia-sie-32812/)

Edwardo 23.03.2004 09:56

czizus krajst!
czemu nie mowiliscie ze to sa faceci na tej fotce!!!
kurde belek... a ja patrzylem sie na nogi... i stwierdzilem ze calkiem niezle, ale nie ta twarz co trzeba....
ale zescie zabuzyli moj swiatopoglad... teraz ja juz sie boje kobiet...

memorando 23.03.2004 01:41

Wiecie co? Ja tak sobie patrzę na babeczki:) i może się sam przerobię na babeczkę?:) przynajmniej nieumrę na zawał patrząc w lustro i zastanawiając się kiedy zgolić zarost z mordy:)

barraqda 22.03.2004 17:44

no ta ale na poczatku to sobie myslalem ze to jest calkiem wpozo laska. ;/ fuj teraz trzeba sie strzec na kazdym kroku

Ormianin 22.03.2004 16:02

Cytat:

Napisany przez barraqda
o ****a ja przepraszam to to cos z foty to sa facecji ;/

Kiedys prawdopodobnie byli to faceci... albo mieli byc, dokonali przerobki i sa teraz transseksualistami, czyli tak pomiedzy facetem a kobieta... trudno powiedziec kim te ososby dokladnie sa :)

barraqda 22.03.2004 14:02

o ****a ja przepraszam to to cos z foty to sa facecji ;/

Ormianin 22.03.2004 09:30

Cytat:

Napisany przez woitas
he he he.
nie pisałem, że chcę to zrobić, tylko napisałem, że po operacji tak bym wyglądał :D

nie wygladalbys tak... te zdjecia przedstawiaja transseksualistow brazylijskich... albo z ameryki lacinskiej... tamtejsza uroda, oraz oliwkowa cera doskonale adoptuja sie do hormonalnej metamorfozy... jednak to tak naprawde wybrana grupa osob wygladajacych mniej wiecej jak kobiety... w necie jest duzo fotek z takimi osobami, trzecia plec jest wyraznie w modzie, szczegolnie jesli chodzi o zmiane modelu zycia

Ormianin 22.03.2004 09:25

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Tak, tylko, ze sama operacja to jedno, a kilkumiesieczne, czy nawet kilkuletnie przygotowywania do niej - branie hormonow i konkretnych lekow w ogromnych dawkach, to drugie. Ogolnie paskudna sprawa :blee:

Tak jak Andrzej pisze... sprawa jest paskudna, po przerobce bylbys jedynie transseksualista, z ang. shemale, trany, ladyboy...
chyba ze urodziles sie osoba androgeniczna... obojniakiem, wtedy przy odpowiedniej operacji hormony odmienilyby Twoje zycie :)

Ja mialem kumpla na studiach, ktory dokonal takiej metamorfozy, za b. duze pieniadze,... czul sie kobieta i zawsze to manifestowal... pierwotnie nikt go nierozumial... jednak dokonal tego, 2 letnia terapia hormonalna, byla dla niego pewnie pieklem, zmiany nastrojow... potem wyjachal na kilka lat, po jakims czasie spotkalem ta osobe (facetem juz nie byl w tego slowa znaczeniu)... jesli chodzi o wyglad to absolutnie nie raczej nie przypominal kobiety, ale i mezczyzny tez nie... trudno powiedziec co to wyszlo, jednak zdecydowanie byl szczesliwszy... i jesli to byl jego sens zycia, to ja zycze wszytskiego dobrego i wam duzo tolerancji dla takich osob

pozdrawiam

Edwardo 21.03.2004 19:08

Fuj! a jakby Ci potem wlosy zaczely rosnac na piersiach? heh, albo zarostu bys sie nie pozbyl... ale jazda bylaby :D

silna baba bylaby z Ciebie !

andrzejj9 21.03.2004 16:12

Cytat:

Napisany przez barraqda
Ja tez cos takiego ogladalem to jest ponoc taki chirurg ze tak zrobil facia ze sobie normalnie za ginekologa wyszedl a ten sie nie skapnal.

Tak, tylko, ze sama operacja to jedno, a kilkumiesieczne, czy nawet kilkuletnie przygotowywania do niej - branie hormonow i konkretnych lekow w ogromnych dawkach, to drugie. Ogolnie paskudna sprawa :blee:

woitas 21.03.2004 15:48

he he he.
nie pisałem, że chcę to zrobić, tylko napisałem, że po operacji tak bym wyglądał :D

memorando 21.03.2004 14:14

Cytat:

Napisany przez woitas
ostatnio nudzi mi się dobitnie i palma bije mi do łepy :P
tak sobie pomyślałem, przydałoby się trochę odmiany.
myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak:

Jestem tolerancyjny chłopie niemartw się chcesz się przerobić to rób to to twoje życie i ciało więc nikomu nic do tego sam sobie jesteś sterem żeglarzem okrętem....pozdrawiam

memorando 21.03.2004 14:12

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
proponuje znależć sobie inne zajęcie, ale jeśli masz ostatnio problem ze swoją osobowością? Od tego są odpowiedni lekarze, to się leczy.
:P ;)
mądry temat :) bardzo

Ciapek ja też czasem bym zrobił sobie taką operację:P niemusiałbym nic robić siedziałbym sobie i tylko żłopał piwo :Pa po 2 latach żlopania piwa stwierdziłbym że w mojej skórze zawsze najlepiej:Pniemart się ciapek nieon jeden ma problemy z osobowością na dzień dzisiejszy na kuli ziemskiej 99 % ludności ma jakieś problemy z osobowością u jednych się objawiają dobitnie np..:P a u innych dysktrenie zamaskowane są:P

mr_spock 21.03.2004 12:46

@woitas - mam nadzieje, ze dostarczylismy Ci wystarczajasych argumentow, zeby to jeszcze raz przemyslec ;)

jesli koniecznie szykasz wrazen, to polecam filatelistyke :)

barraqda 21.03.2004 12:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
widzialem na HBO taki zabieg. Gwarantuje, ze odechcialo by ci sie... :)
Z tego co pamietam, to rozcinaja penisa na 4 czesci i wpychaja do srodka.

Podobno tak wszystko jest dokladnie wykonane, ze ginekolog na pierwszy rzut oka sie nie kapnie :)

Ja tez cos takiego ogladalem to jest ponoc taki chirurg ze tak zrobil facia ze sobie normalnie za ginekologa wyszedl a ten sie nie skapnal.

CIAPEK 21.03.2004 11:16

proponuje znależć sobie inne zajęcie, ale jeśli masz ostatnio problem ze swoją osobowością? Od tego są odpowiedni lekarze, to się leczy.
:P ;)
mądry temat :) bardzo

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:25.