![]() |
he he he.
nie pisałem, że chcę to zrobić, tylko napisałem, że po operacji tak bym wyglądał :D |
Cytat:
|
Fuj! a jakby Ci potem wlosy zaczely rosnac na piersiach? heh, albo zarostu bys sie nie pozbyl... ale jazda bylaby :D
silna baba bylaby z Ciebie ! |
Cytat:
chyba ze urodziles sie osoba androgeniczna... obojniakiem, wtedy przy odpowiedniej operacji hormony odmienilyby Twoje zycie :) Ja mialem kumpla na studiach, ktory dokonal takiej metamorfozy, za b. duze pieniadze,... czul sie kobieta i zawsze to manifestowal... pierwotnie nikt go nierozumial... jednak dokonal tego, 2 letnia terapia hormonalna, byla dla niego pewnie pieklem, zmiany nastrojow... potem wyjachal na kilka lat, po jakims czasie spotkalem ta osobe (facetem juz nie byl w tego slowa znaczeniu)... jesli chodzi o wyglad to absolutnie nie raczej nie przypominal kobiety, ale i mezczyzny tez nie... trudno powiedziec co to wyszlo, jednak zdecydowanie byl szczesliwszy... i jesli to byl jego sens zycia, to ja zycze wszytskiego dobrego i wam duzo tolerancji dla takich osob pozdrawiam |
Cytat:
|
o ****a ja przepraszam to to cos z foty to sa facecji ;/
|
Cytat:
|
no ta ale na poczatku to sobie myslalem ze to jest calkiem wpozo laska. ;/ fuj teraz trzeba sie strzec na kazdym kroku
|
Wiecie co? Ja tak sobie patrzę na babeczki:) i może się sam przerobię na babeczkę?:) przynajmniej nieumrę na zawał patrząc w lustro i zastanawiając się kiedy zgolić zarost z mordy:)
|
czizus krajst!
czemu nie mowiliscie ze to sa faceci na tej fotce!!! kurde belek... a ja patrzylem sie na nogi... i stwierdzilem ze calkiem niezle, ale nie ta twarz co trzeba.... ale zescie zabuzyli moj swiatopoglad... teraz ja juz sie boje kobiet... |
Ilość załączników: 1
Cytat:
to zdjęcie z jakiejś strony, gdzie laski umieszczają swoje fotki. żywcem (nawet z opisem) wklejone. mam takich fotek więcej. niektóre to... ufff |
Cytat:
Napisales ze chcialbys sie przerobic na kobiete, nie ja to sobie wymyslilem... umiesciles zdjecie jakis osob, ktore o dziwo wygladaja bardzo akurat mesko, przynajmniej z urody... w itnernecie jest bardzo duzo zdjec transseksualistow, szczegolnie zachodnie strony, wiesz ze oni wygladaja rownie podobnie, czasem bardzo kobieco, a czasem zuplenie nietypowo, z urody niektorych zupelnie nie mozna rozroznic czy to kobieta czy tez facet, skoro to taka wiarygodna strona, podaj linka |
nie chcialem cię obrazić, sorki, że to tak zabrzmiało.
napisałem dokładnie: "myślę, że po drobnej interwencji pana ze skalpelem prezentowałbym się tak" a nie, że chcę to zrobić !!!!!!!!!!!!!!!! czytajcie dokładnie to, co piszę. fakt, czasami mam może trochę na pierwszy rzut oka zakręcony tok wypowiedzi, ale chwila skupienia i wszystko staje się jasne. |
Cytat:
Moze inni tez by sie skusili :jem: |
Cytat:
Spoko, ja sie nie urazam :) A co do pana ze skalpelem, to jego interwencja nie wystarczylaby, a nawet moglaby byc zupelnie nie potrzebna, czasem wystarczy tylko terapia hormonami |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:07. |