Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.12.2004, 18:15   #1
brzuszki
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz

Data rejestracji: 23.06.2002
brzuszki niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez Weron
Powiedzialbym, ze Twoje zachowanie jest co najmniej szokujace zwazywszy na zawod, ktory wykonujesz.
A nie sądzisz,że ktoś Nas wszystkich wpuszcza w maliny?
Ale wesoło jest
I o to chodzi
brzuszki jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 29.12.2004, 12:22   #2
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez brzuszki
A nie sądzisz,że ktoś Nas wszystkich wpuszcza w maliny?
Ale wesoło jest
I o to chodzi
Mnie się podoba - Brzuszki poradziły w ten sposób jak dbać o harmonijny rozwój rodziny od najmłodszych lat - a z medycznego punktu widzenia -etanol powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych, uwalnia złogi chlolesterolu, dostarcza "puste" kalorie od których się nie tyje - a kupowany w sklepie przynosi dochód budżetowi co powoduje wzrost dobrego samopoczucie u emerytów, rencistów, pielęgniarek i położnych, wzrastają środki na latanie dziur w jezdniach i walkę o demokrację na ukrainie.
Nie jestem patriotą - bo nie piję, ale zawsze rano mam z tego tytuły kaca moralnego z tytuły reflesji ile dobra modłbym dostarczyc obalając wieczorem flaszkę. Myślałem nawet nad tym, żeby kupic i wylać, ale po pierwsze nie uchodzi, a po drugie co wtedy ze środowiskiem naturalnym
bgn jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.12.2004, 21:05   #3
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez bgn
Mnie się podoba - ........... Myślałem nawet nad tym, żeby kupic i wylać, ale po pierwsze nie uchodzi, a po drugie co wtedy ze środowiskiem naturalnym
Przyznaje ze wstydem. Takiego toku rozumowania nie przwidywalem ani nie bralem pod uwage.
W ten sposob stalem sie jednostka aspoleczna, majaco za nic dobro kraju i ludu pracujacego i nie, miast, wsi i siol okolicznych.
Mam wyzuty sumienia.
Tyle pieniedzy zmarnotrawilem, wydajac je na jakis glupoty: ksiazki, skrypty, gazety, ba wzmacnialem kontrewolucje kupujac ksiazki w antykwariatach i u bukinistow.
Plone ze wstydu.
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 30.12.2004, 00:56   #4
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez yahol
Plone ze wstydu.
A ja wraz z Tobą...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: