![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
)) ehhh nasze huty - Huta Zawiercie - sprzedają ja kurde ale burdel i niewiadomo czy nie przestanie istniec a jeszcze rok do tyłu miała najwiekszy zysk w polsce - no nic MetalImpex chyba z UE na łby się pomieniał ;(
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
wafel
Data rejestracji: 06.12.2000
![]() |
a wracając do "pory na rabarbar"... numer jeden na mojej playliście. ciekawe kiedy mi się znudzi. w tym tempie to jutro już tej piosenki nie będę lubiał jak makareny...
lecz so far jest debeściak!!! :zeby: |
|
|
|
|
|
#18 |
|
wafel
![]() |
a i jeszcze jedno. czy ktoś z tu obecnych kojarzy utwór "długopisy" [nie ma, nie ma, nie ma długopisów. nie ma parkerow, ballografów, nie ma nawet biców]. ten kawałek o rabarbarze przywołuje mi na myśl nieodparte skojarzenia z długopisami. i tu, i tu kolesie musieli być pod wpływem weny :zeby: tyle że o ile w wypadku składu "echo", to kolesie palili zioło najprawdopodobniej, to tutaj twórcy [kimkolwiek by nie byli] mogli nawet się posunąć do spalenia rabarbaru...
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Gość
|
Boze, nie moge przestac tego sluchac
, w mojej glowie jest tylko rrrrrrrrrrrrabarbar pora na rabar, rrrrrrrrrabarbarowa pora, roslina zielona cykoria cukinia........ TO JEST ZA***ISTE |
|
|
|
#20 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
c o t o j e e e s t ? ? ?
jakiz to przewrotny umysl napisal, jejku - na szczescie nie jestem podatny na uzaleznienia...
|
|
|
|
#21 |
|
Racer
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Fajny ten mjuzik ^_^
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
wafel
![]() |
rrrarabarbar
popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrarabarbar popopora na rararabarbar rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar pppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona rrrabarabar pppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar pora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona cykoria cukinia dynia melon rzodkiewa papryka brokuły rzepak kartofle chrzan kminek koper soczewica kalarepa brukselka bulwa rzeżucha kabon botwina brukiew groch szpinak szparagówka kukurydza sałata karczoch szczaw cebula kapucha burak i czosnek ogórek kalafior por pomidor merchewa pietrucha seler garmuch szczypiorek patison bakłażan rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar pppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona rrrabarabar pppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar pora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona pomarańcza banan kiwi malina ananas brzoskwinia mandaryna śliwa arbuz agrest cytryna rodzyna jeżyna limanka morela borówa granat wiśnia winogrono jagoda truskawa jabłko grucha czereśnia porzeczka poziomka mirabela grejfrut wanilia mandorfa migdał oliwka żurawinabrusznica plaszowiec nanercza awokado kokos cytron burianka kasztan i daktyl rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona rrrabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina zielona rabarabar ppppppora na rrrrabarbar rabarbarowa pora roślina czerwona |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Słucham od rana i wszyscy zaczynają sobie włosy z głowy rrrrwwwaaccc ! Chyba popopora na rararabarbar ^_^ 8)
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a u mnie na playliscie tylko Nine inch nails i rrrabarrbar... - i jaki szok przezyla moja kolezanka jak 'to' sie wlaczylo...
piosenka jest NIESAMOWITA )))))))))skad wy to bierzecie...
|
|
|
|
#26 |
|
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
ojciec sie przed chwilką darł żebym wyłączył lub choc sciszył music
)) - ale RABARBAR TO ODJAZD SUUPERR
|
|
|
#27 |
|
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
cos mi sie wydaje ze to jest utworek propagandowy
|
|
|
#28 |
|
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
hahhahah niezle wypasiony
tekst ma ten utworek Generalnie sluchalem dwa razy boje sie ze za trzecim moglbym dostac napadu szalu (moja Mamusia dostawala napadu szalu gdy puszczalem Push the tempo - fat boy slim)
|
|
|
#29 | |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Cytat:
Mam ten kawałek !! MAcie moze wiecej utworów tego wykonawcy - jesli tak to mozecie wrzucac na skrzynie ! Thx |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Gość
|
Dobre
|