![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
imo nalezy uwazac na "stare panny" - nie wiem czemu ale one najwiecej nam przyspozyly klopotow. pzdrwm Nikita_Bennet |
fakt zapomniałem dodac to była stara (60 lat) panna !!!
|
ja mam dla Ciebie wyjaśnienie, kto jest kim na uczelni
czytaj uważnie bo to najprawdziwsza z prawd (nie wiem czy wiesz ale są 3 prawdy) REKTOR Przeskakuje najwyższe budynki za jednym zamachem Jest silniejszy od lokomotywy Jest szybszy od pocisku Chodzi po wodzie Rozmawia z Bogiem PROREKTOR Przeskakuje niskie budynki za jednym zamachem Jest silniejszy od lokomotywy parowej Czasami dogania pocisk Chodzi po wodzie, gdy morze jest spokojne Rozmawia z Bogiem, jeżeli otrzyma specjalne pozwolenie DZIEKAN Przeskakuje niskie budynki z rozbiegu i o tyczce Jest prawie tak silny jak lokomotywa parowa Potrafi strzelać z pistoletu Chodzi po wodzie na krytym basenie Czasami Bóg zwraca się do niego PRODZIEKAN Ledwo przeskakuje budkę portiera Przegrywa z lokomotywą Czasami może trzymać broń bez obawy o samookaleczenie Bardzo dobrze pływa Rozmawia ze zwierzętami PROFESOR Obija się o ściany, próbując przeskoczyć jakikolwiek budynek Może zostać przejechany przez lokomotywę Nie dostaje amunicji Pływa pieskiem Mówi do ścian DOKTOR Wbiega do budynków Rozpoznaje lokomotywę dwa na trzy razy Strzela z pistoletu na wodę Utrzymuje się na wodzie tylko dzięki kamizelce ratowniczej Gada do siebie PANI Z DZIEKANATU Podnosi budynki i przechodzi pod nimi Zwala lokomotywę z torów Łapie pocisk zębami i go rozgryza Zamraża wodę jednym spojrzeniem... ..Jest Bogiem |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:45. |