![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Dziwna sprawa z Windows XP Profesinal .... ??
Otoz jak instaluje tego WinXP PRO PL to jak pokazuje sie taki
niebieski ekranik i cos tam pisze na dole (ze RAID a pozniej ASR) i jak to zgasnie to pokazuje sie czarne tlo a pozniej znowu niebiskie i instalacja idzie dalej!! U mnie problem jest taki ze jak pokaze sie czarny ekran to nie chce sie pokazac niebieski!! dlaczego a czekalem nawet 20 minut!! a poza tym to niegdy nie mielem czegos takiego wiec nie wiem od czego to moze byc?? potraficie cos na ten temat powiedziec?? z gory dzieki!! ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
hmmm
dziwna sprawa z tym XP, moze zajzyj na forum www.infojama.pl tam moze znajda odpowiedz. A probowales z innej kopii zainstalowac XP |
![]() |
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
THX see ya!
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
greetz |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
odlaczalem DVD (bo kupilem nowe) wymienialem VGA (bo kumpel tak mial i jak zmienil karte to cos dalo i poszlo) probowalem tez XP Home i tez bylo to samo odezwe sie jutro bo teraz to juz nie wiem!! THX see ya!
![]() |
![]() |
#6 |
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
To jest jakiś bład w samym Windowsie. Ukazuje się tylko na niektórych konfiguracjach i to nie zawsze, dlatego Micro$hit wydał dyskietkę startową dla Windowsa XP (oddzielna dla Home i Pro).
Do pobrania z Microsoftu lub na ostatnim serws cENTER. Pozdro MinX
![]() |
#7 |
Stały bywalec ;)
![]() |
a teraz to beda jaja!!
Jak zaraz przeczytacie czego to byla wina to nie
uwierzycie sami otoz!! Nie moglem zrobic tego systemu przez karte grafiki! Mam GF3 Ti450 z Gainward`a i jak zalozylem kumpla karte (Riva TNT 2) to poszlo bez problemu!! :-D :-D :-D Nie moglem uwierzyc wiec podskoczylem do kumpla i wzielem od niego takiego samego GF jak ja mam i dalej to samo (instalka nie ruszyla) a pozniej znowu wzielem jeszcze mojego starego Virga3D i na nim poszlo wiec moral z tego taki "Jak masz zamiar miec WinXP to nie kupuj GF3" fuck i co teraz mam zmieniac karte za kazdym razem jak bede robil system?? Pozatym jaki ma zwiazek akurat karta z instalacjia WinXP (w tym przypadku DOSOWA) ze nie chcem mi to dzialac!!WHY?? Pomozcie!! seee ya!! ![]() ![]() ![]()
<<<<<<<<<<<< ![]() Please don`t hit me!!!! <<<<<<<<<<<< ![]() Ostatnio zmieniany przez HelpMAN : 10.11.2002 o godz. 19:50 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Freedom Fighter
Data rejestracji: 23.05.2001
![]() |
Taj jak pisałem. To jest bład w Windozie. Kolega tez ma GF i tez ma ten problem (podobnego typu problem występuje w System Commanderze i kartami Ati przy przechodzeniu na tryb graficzny, tam napisali, że to wina niepełnej zgodności karty z VESA Energy Star), dlatego Microsoft wydał dyskiętke startową. Przy starcie z dyskietki problem u niego nie występuje.
Pozdro MinX
![]() |
#9 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
też właśnie nie mogłem zainstalować win xp professional ani w wersji polskiej ani angielskiej; te same objawy co u Helpmana i co ciekawe też mam GeForce tyle GF2 MX 400
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
kupilem GF3 to juz nie idzie!! takze ty masz naprawde pecha ze masz GF2 MX 400 i ze ci nie idzie!!
![]() |
![]() |
#12 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: a teraz to beda jaja!!
Cytat:
ehheeh ciekawe to jest ... bTW ja mam GF3 z Creativa i nie mam najmniejszych problemow z instalacja XP
![]() |
![]() |
#13 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Re: Re: a teraz to beda jaja!!
Cytat:
jak znasz kogos kto ma GF3 Ti450 z Gainward`a to jak bedziesz instalowal XP to zauz jego karte i sam sie przekonasz najgorsze jest to ze nie ma na to zadnego racjonalnego wytlumaczenia!! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Re: Re: a teraz to beda jaja!!
Cytat:
![]() |
![]() |
#15 | |