![]() |
odbieram :)
|
Ilość załączników: 1
A ja przedstawiam mój wygląd...Longhorn rulez...slate :)
|
hehe ... znam tą tapetę ;) :spoko: :D
... zasłoniłeś najważniejsze ... motylka ;) :D ...::Update::... @KarolluZ - wykopałeś temat z prze roku :spoko: :piwo: ;) |
Troche stary temat odnowiliscie, ale looz :)
widze KarolluZ, ze uzywasz NeoMule - jak Ci sie sprawuje? ja uzywam na neo i rzadko kiedy transfer spada ponizej 30 kb/s - to jest mul wariat!! Takiego wymiatacza jeszcze nie mialem! :) pozdro ;) |
Cytat:
Jak ustawiłeś, że masz taki pasek start i masz Mój Komputer na pulpicie ?? |
Cytat:
|
Cytat:
he? :o ;) |
Ok już mam. Nigdy w to się nie zagłębiałem bo miałem pasek klasyczny ;)
|
Też mi sie to pytanie dziwnym wydawało ;) ... ale może jednak chłopak naprawdę tego nie wiedział ... u mnie minął tydzien zanim doszedłem do tego w jaki sposób umieścic ikonę Mój Komputer na pulpicie ;) :spoko: :piwo:
|
no ale sorry, tyle na XP siedziec, nazywa siebie Lite King (spec od odchudzania xp, czy jak to zwac ??? ) a takich podstawowych rzeczy nie wie ???
a wystarczy menu na klasyczne przelaczyc i juz mamy old style, a nie tylko smietnik na pulpicie 8) :D |
Akurat LiTE KiNG nie ma nic do Windowsa :P. A jak "odchudzałem" windowsa to zawsze przełanczałem na klasyczny więc nigdy nie bawiłem się w wstawianie ikonek na pulpit.
Pozdro |
Ja tam używam Win2k (SP4) ... i nie zagłebiam się w tematy stylów ;)
Jakoś nie przepadam za wodortryskami ... ale kto wie, jak będę miał 1GB ramu to może i poszaleje ;) PS. @Y@nkee_PL, zaraz nabijesz 3000 :piwo: :spoko: |
Ja mam "upiększacze" (a raczej zjadacze zasobów) powyłączane.
A jak w przyszłości wywalą tradycyjny wygląd to już całkiem winde w dupe kopne... |
Sorka, ze robie OT - ale Yankee wolalem jak miales siga niz jako tekst :/
pozdro ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:22. |