Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   posucha na offtopicu (https://forum.cdrinfo.pl/f5/posucha-offtopicu-15456/)

Laser 16.01.2003 15:46

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
....kwiatki zakwitły i trawa się zazieleniła, tak żeby można... e, to nie to forum ;)
Witam !

I drzewka po zimie jakieś nie mrawe - jush ostrze zeby na starą sliwke - jak dobrze pójdzie to nawet dwie !!!

Drzewka rosnijcie !!!!!

jacoob 16.01.2003 15:45

Cytat:

Majonez napisa***322;(a)
pedros masz juz cracka do pudelka LM light'ow ?
wiem ze poszukujesz tylko takiego co nie widac jego dzialania w postaci otwartej paczki - ehh te dzieci co :D LOL

No cale szczęście że post bez linków bo trzeba by było konkretne działania wprowadzić ;) :D :D

przemas 16.01.2003 15:45

a może by tak rozpisać jakiś mały contest na najlepszy [?] topic, który powstanie w najbliższych dniach [tak, żeby starych w to nie mieszac bo wygrałby post wigilijny]. to by troche zrobiło ruchu na OT. oj działo by sie działo...

Majonez 16.01.2003 15:39

pedros masz juz cracka do pudelka LM light'ow ?
wiem ze poszukujesz tylko takiego co nie widac jego dzialania w postaci otwartej paczki - ehh te dzieci co :D LOL

Pedros 16.01.2003 15:22

To też.
Ale robi się nudno jak nikt nie pyta jak zabezpieczyć divx-a, nikt nie pisze, że jego napęd jest najlepszy a inne do d.... i każdemu "kacapowi, który powie inaczej, rozwali..."
Albo nikt nie pyta o kraki i seriale i już się nie można wypowiedzieć :D
Nie to, żebym tęsknił za takimi wypowiedziami, ale ile one wzbudzają ruchu, ikry wyzwalają i krwi burzą ;)
Chyba mam cholera nastrój zaczepny :D

Pawel_k 16.01.2003 15:19

:glaszcze: Jak sie sesja skonczy to bedzie lepiej 8)

Patrix 16.01.2003 15:03

To dlatego, że powstał nowy dział CDRinfo na wesoło :blee:
dlatego troche tu sie spustoszyło :fiu:

cana 16.01.2003 14:51

e tam :) defetysty jedne 8) :)
nie jest tak źle
to tylko wpływ pogody, plam na śłońcu i najczęsciej braku wolnego czasu i pewnie cykliści też w tym mieli swój udział :)
a oi gierek nowych jest parę które trzeba skończyć
pozdrofka

Pedros 16.01.2003 14:49

Yo, panowie :)
Po prostu trzeba nam trochę humoru (może być w wiaderkach) wnieść na forum w trakcie odpowiadania na różne tematy.
A może trzeba się wypowiadać w większe ilości tematów niekoniecznie na temat? ;) Kto wie?
Wiosna niedługo to i humorki nam się poprawią :D byle kwiatki zakwitły i trawa się zazieleniła, tak żeby można... e, to nie to forum ;)

Macio.Men 16.01.2003 14:41

mam takie same wrażenie co do Off Topic co Ty, Przemas...

trza coś z tym zrobić :)
tylko co?
jak brak pomysłów na tematy...

przemas 16.01.2003 14:36

posucha na offtopicu

odniosłem dziwne wrażenie jakoby offtopic ostatnimi czasy jest jakby uboższy w swojej treści i zawartości w lekkość uśmiech. jakaś bieda tu panuje. ani sie pośmiać nawet nie ma porządnego tematu w którym sie można by wypowiedzieć, albo same starocie albo kaszany... a może to sesja i wszyscy studenci całą swą energię przenieśli z forum na zaliczenia i przygotowania do sesji... sam nie weim. odczuwam tylko że OT rozczarowuje mnie osatnimi czasy.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:55.