![]() |
Jesli tylko jakos moge, to chetnie pomoge :)
TB to nie jest, wiec dobrze byloby pozmieniac banerki i inne odniesienia do TB Rejestracja nie dziala (404) Pomysl dobry, miejsce gdzie uzytkownicy cdrinfo (i goscie :D) mogliby wymieniac sie plikami :spoko: OK minelismy sie z postami; w takim razie wycofuje opinie o stronie na szablonie TB i czekam na tbdev :) |
Ju***380; mam pomys***322; co pierwsze mo***380;na by udost***281;pni***263; :D na tym torrencie :)
|
oczywi***347;cie ten torrent to tylko kopie zapasowe :P bo jak piraty to...
|
Cytat:
http://www.tbdev.net/index.php?showt...l=installation jakby co moge przetlumaczyc |
Już, ale brak jednego pliku DOX.php nie wiem, ale wydaje mi się że to panel admina? :> sharing.grischke.net sprawdźcie.
Rejestracja działa, ale link aktywacyjny przychodzi z domain.com/... zamiast grischke.net/... Muszę się dostać do ustawień. Ja na razie dziala tylko w katalogu glownym :] ale musze to zmienic na podkatalog edit: już zmieniony link edit: link zmieniony, ale kazdy link odnosi się do katalogu wyżej używając "../" hmm musze pogrzebać, żeby to zmienić.. |
cos email aktywacyjny chyba zabladzil - juz z 20 min czekam :)
|
Cytat:
Ale tak jak pisałem wyżej, strona trackera znajduje sie w katalogu grischke.net/tt/ ale po każdym kliknięciu w link na stronie prowadzi do katalogu wyżej :/ czyli do lokalizaci głównej www.grischke.net, dlatego na razie pliki tez sa w kat. głównym, żeby strona działała. |
Ja moge pilnowac porzadku :>
|
jako, ze mam kupe wolnego czasu, równiez moge dołozyc swoje 5 groszy :)
ps. lista chetnych sie wydłuza... |
Cytat:
mamy konkurowac z PT i innymi, gorszymi trackerami ;) |
Ja mogę Wam robić kawę i herbatę bo nie mam pojęcia o tym co robicie :(
|
Cytat:
ps. niby sie zarejestrowałem, dostałem mejl, klikam na link i otwiera mi strone domain.com :( cos jest nie tak?? |
zmien domain.com na grischke.net i dej enter
|
Cytat:
|
Ok dziala to sie zarejestrowa***322;em :) , jak cos to tez moge pomoc ;p zawsze sie do czegos przydam ...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:21. |