Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.12.2002, 10:07   #1
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
poszukuje plugina/software'u do odtwarzania audioDTS na kompie...

w sumie juz wszystko dalem w temacie - mielem kiedys plugin do winampa 2.x - niestety moje balaganiarstwo i (wtedy) brak dostepu do nagrywarki zlozyly sie na to ze plugin zaginal

teraz szukam i nie ma - Dolby sie wscieklo i kazalo kasowac te wtyczki
sa jeszzce na chinskich stronach - ale na slepo jeszcze nie udalo mi sie sciagnac, a chinskiego sie uczyc nie bede...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 24.12.2002, 00:31   #2
Y@nkee_PL
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 18.11.2002
Y@nkee_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
pogrzebalem troche w sieci i jedyne co sie dowiedzialem to nazwa tego pluginu do winampa - DDAMP
szukam dalej

The firmware page - stronka z BIOSami do napędów optycznych
Y@nkee_PL jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 00:41   #3
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Widze SID, ze sie przygotowujesz , ja tez z ciekawosci probowalem uruchomic takie plytki na kompie, i jak na razie z zadnym skutkiem... PowerDVD tez probowalem i nic... Mam SB-Audigy podlaczonego cyfrowo ( poprzez SPDIF ) z Amplitunerkiem Yamahy ktora ma wszystkie mozliwe dekodery ( z wyjatkiem Dolby ProLogic II ), i lipa... Przynajmniej wiem ze Audigy nie puszcza idealnie sygnalu cyfrowego, tylko cos z nim kombinuje, bo inaczej Yamaszka by go rozpoznala...

P.S. A jak "przesylka" ?? Mialem nadzieje ze zdaze przed Swietami....
Pozdrawiam, Rafal....
Stary 24.12.2002, 00:46   #4
-Sid-The-Rat=>

przesylka - ok. DZIEKI - kolezanka ktorej dalem w prezencie Floydow myslalm ze mnie zje z radosci...

ja sam na razie slucham na pozyczonym DVD + amlituner TV - pioneera - bo sam nie mam sprzetu ktory to pociagnie
Stary 24.12.2002, 03:33   #5
fido2001
Wyjadacz ;)

Wlasnie slucham sobie w ciszy i spokoju nowych Floydow - ktore co dopiero mi sie sciagnely - "Wish You Were Here" !!! to jest dopiero miod.... odpowiednia pora na sluchanie czegos tak niesamowitego... Dostojne Swieta - Dostojna Muza.... Wszystkiego Najlepszego....Rafal.
Stary 24.12.2002, 08:37   #6
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
fido2001 napisa***322;(a)
Wlasnie slucham sobie w ciszy i spokoju nowych Floydow - ktore co dopiero mi sie sciagnely - "Wish You Were Here" !!! to jest dopiero miod.... odpowiednia pora na sluchanie czegos tak niesamowitego... Dostojne Swieta - Dostojna Muza.... Wszystkiego Najlepszego....Rafal.
"Wish You Were Here" plyta z 1975 roku, wiec jaka to nowosc? ja lubie najlepiej "Atom Heart Mother" i uwazam za udany album choc juz bez Watersa "A Momentary Lapse Of Reason"

Brakuje mi paru LP do pelnej dyskografii tej progresywnej grupy rockowej, a tak to mam juz wszystko, moze wymianka?

Dajcie mi info co to jest ten plugin do winampa

pozdrawiam
Ormianin jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.12.2002, 08:48   #7
ZiP
Wyjadacz

Data rejestracji: 09.05.2002
ZiP zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: poszukuje plugina/software'u do odtwarzania audioDTS na kompie...

Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)

sa jeszzce na chinskich stronach - ale na slepo jeszcze nie udalo mi sie sciagnac, a chinskiego sie uczyc nie bede...
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale jest tłumacz, który m.in. przetłumaczy z chińskiego na angielski: http://babelfish.altavista.com
Stary 24.12.2002, 16:02   #8
fido2001
Wyjadacz ;)

Ormianin, chodzi o wersje wydane w DTSaudioCD, a to na naszym rynku ( polskim ) prawie niedostepne... Wiec to raczej nowosc posluchac Floydow i nie tylko w takiej wersji... Po za tym po za lepsza jakoscia, dostaje sie wiecej; bo np. Floydzi nagrywali przeciez kawalki na wielosladach, wiec te plyty to nie klonowanie i dodawanie efektow na doodatkowe glosniki, lecz oryginalna tworczosc facetow, ktorym sztuka rozbrzmiewa z pod palcow.... Dodam tylko ze album DARK SIDE OF THE MOON ktory posiadam, jest kompilowany z oryginalnej angielskiej wersji Q8 - 2 kardridge po 4 sciezki - czyli razem OSIEM SLADOW !!! to nawet jak na wersje DTS jest to perelka... SID wie o czym mowie..... Goraco polecam - naprawde warto, czszegolnie w swieta posluchac jak sie kiedys gralo... Bo to co teraz nowoczesni wykonawcy tworza to jest ***9577;ą&ň***9688; ŢI{ĘĽŹz~Ł !!!!! A w najlepszych wypadkach to 2% pracy muzykow i 98% pracy marketingowej ....

WESOLYCH I SPOKOJNYCH SWIAT ZYCZY RAFAL !
Stary 24.12.2002, 16:30   #9
-Sid-The-Rat=>

ja z tworczosci tej grupy najbardziej cenie (poza oczywitym the wall'em - mam w wersji Soundtrack!) utowr Echoes z plyty Meddle - stara plyta, trudno dostac - 23minuty powalajacego dziela... niesamoiwte

a Atom tez lubie - zwlaszcza Allan's psychodelic breakfeast...

pozdrawiam i wracam do rodziny
Stary 24.12.2002, 22:43   #10
fido2001
Wyjadacz ;)

SID, moze przyjdzie czas ze kiedys na spokojnie przy jakims grillu czy cos takiego, na spokojnie sobie pogaworzymy na te ciekawe i interesujace tematy (...) ale poki co jest czas swiat, wiec zycze Ci wszystkiego najlepszego, dlUUUUUUUUUgichi spokojnych Swiat...

I bardzo mnie cieszy ze plytki Ci sie podobaja, a o Twoich wrazeniach porozmawiamy za jakis czas... Na razie milego sluchania i jeszcze raz wszystkiego najlepszego... Rafal...

Twoje uprawnienia: