Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 01.09.2005, 07:58   #20
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez -Sid-The-Rat=>
gdyby jedna rzecza jaka mnie trzyma od foobara bylo kilka(set) plikow w mp3pro to uzylbym boskiego odtwarzacza, ktory je czyta, zamienil na wav, przekompresowal do czegos innego i cieszyl sie foobarem
niby to stratny proces, ale z mp3pro to i tak niewielka strata

nie wiem czemu nie powstal plugin z obsluga mp3pro, moze dlatego, ze to zamkniety komercyjny standard a moze nie. nie wiem, ale chyba nie powstal, bo kiedys nawet probowalem go dla ciebie zlokalizowac.
No wlasnie, sek w tym ze mam wlasnie te kilkaset plikow w formacie mp3pro, zgranych na CDRach, jakos konwertowac to do formatu mp3 nie jest mi na reke, jasne da sie, ale po co? skoro moge tego posluchac w winampie (uzywam ostatniej wersji z seri 2.9x) jest plugin, wiem SID ze szukales dla mnie zrodla tego plugina, ale jednak po przeoraniu netu nic konkretnego nadal nie udalo mi sie odnalezc, mam nadzeje ze autorzy, a moze sami userzy kiedys sprobuja sie z tym uporac... oprocz winampa, ktory ma plugin do mp3pro, ten format odtwarza jeszcze Classic Media Player (darmowy), Nero Player, Thompson Player (darmowy), a nawet WMP od wersji 7.x

Twoje uprawnienia: