![]() |
dodam jeszcze, że "przyjemnie" grają, według mojego odczucia. Nie wiem czy ten model, ale te z których słuchałem (modelu nie pamiętam).
|
Nie lepiej wymienić same głośniki?
|
andy, chce nowe...
|
Sęk w tym, że za stówę kupisz kolumny, a nie wymienisz głośników.
Jakby co, to kupię 4 szt GDN 12/16....za stówkę. |
Tylko nie wiadomo czy same głośniki są uwalone czy co tam jest w głośniku dodatkowego (jeśli jest)...
|
andy te kolumny są klejone na jakiś klej.. Raczej nierozbieralne.
A szkoda bo fajnie grały... Ale za to nowe będą grały jeszcze lepiej :spoko: |
Dark wszystko można rozebrać, pytanie jak bardzo chcesz się do nich dobrać, nożyk do tapet, piłka, czy co tam masz i tak sa do wyrzucenia nie?
|
Rozebrać da się wszystko, pytanie czy uda się to z powrotem złożyć w stanie działającym...i jeszcze jakoś wyglądającym.
|
grzeniu o to chodzi...
Czyli te AiW'y kupować? |
Zobacz czy dasz radę te swoje uratować, jak nie to szukaj bliżej miejsca zamieszkania...
|
O ile to są walnięte kolumny.
Bo objawy wcale jednoznacznie na to nie wskazują. A jeśli padła końcówka mocy to wymiana kolumn nie zmieni nic, poza stanem posiadania. ;p |
Wieża jest OK, teraz mam takie badziewne kolumienki i grają bez problemu.
Poza tym ta wieża to czołg ciężka jak cholera i się nigdy nie zepsuła :D |
i co zdziałałeś z głośnikami w końcu?
|
Nie, jak dostanę cokolwiek na 18 to zaszaleję i za pół patola kupię sprzęt porządny :spoko:
|
Młody, poszukaj na aukcjach jakiejś większej wieżyczki AIWA z walniętym laserem, pewnie już o tym tu pisałem, ale jest za ciepło, żeby uderzać ponad 100 razy w klawisze, a głośniczki będą grały super jak na odsłuch w pokoju.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:56. |