![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
potrzebna szybka pomoc :-(
Witam
1. mam takie pytanie jak odzyskac dokumenty w windows XP po formatowaniu.. mielem je zapisane na oddzielnej partycji której nie formatowełem ale po formacie wyswietla mi się taki komunikat, "Odmowa dostępu" a jeden dokument jest mi potrzebny na jutro a ma kilkadziesiąt ston. ![]() 2. Format był spowodowany jekimis dialerami, trojanami itp. których nie szło usunać z systemu bo podszyły się pod pliki systemowe i ponownie się pobierały po uruchomieniu... czym się przed tym bronić ![]() PS. szybszy kontakt ze mnią przez gg (1364802) |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
a i jeszcze screen...
ratujcie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
na moje oko to nie masz uprawnien do d poniewarsz sformatowales c
![]() tryb awaryjny-> właściwości d czy jakoś tak i gdzieś tam bedzie właściciel - musisz dac sobie wlasciciela lub prawa do wgladu z pod administratora a dlatego tryb awaryjny bo u mnie w home'ie admin wchodzil tylko w awaryjnym |
![]() |
![]() |
#4 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
Wyłącz proste udostępnianie i we właściwiściach tego folderu/pliku dodaj siebie. Tak samo jest w przypadku folderu System Volume Information jak ktoś próbował do niego wejść
![]()
![]() |
#5 | |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
P.S Proszę o odpowiedzi na pytanie nr.2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.: AT90S2313 :.
Data rejestracji: 09.09.2002
![]() |
adaware, bps spy remove, jakiś av. Dialery zazwyczaj sie dopisują do klucza run w rejestrze. Wystarczy zobaczyć do jakiego pliku jest ścieżka i po ubiciu dialera wystaczy usunąć go z dysku oraz wpis z rejestru.
![]() |
#7 |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
adaware używałem ale nie usuneło wszystkiego, a ten trojan dopisal się do pliku system32.dll
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
kasuj go od reki 8)
trojany tak maja, nazwy sa specjalnie takie, aby zwykly uzytkownik myslal, ze jest on wymagany do prawidlowej pracy systemu lub ze jest jego czescia
![]() |
#9 | |
gÓru
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|