![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() @tequila sunrise w USA zawsze bedzie taniej. czasem mniej, a czasem wiecej. Europa od zawsze byla duzo drozsza niz USA, choc czasem mozna milo byc zaskoczonym i kupic cos taniej w EU niz w USA (i to na stronach producentow ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Natomiast fajnie napisałeś: "jak kupujesz w stanie, w ktorym jestes" Tak właściwie to trudno byłoby kupować w Stanie, w którym cię nie ma ![]() Ale spoko, ja wiem, że chodzi o zamawianie wysyłkowe, bo już ten temat przerabiałem kilkukrotnie. Co ciekawe, w Ameryce od ładnych kilku lat opracowywana jest ustawa mająca zmienić zasady nalicznia tego podatku przy zakupach internetowych. Ale może już z niej zrezygnowali, bo coś mi się wierzyć nie chce, żeby ich władza ustawodawcza pracowała tak jak nasza ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Guru
Data rejestracji: 10.08.2002
![]() |
Cytat:
![]() z tym aparate canona to cos nie chce m isie wierzyc. nawet w USA cudow nie ma. moze byl "odswiezany". kupujac w USA skazujemy sie na wieksze ryzyko. tam wolny rynek rozumieja doslownie. pisza np. ze aparat jest nowy bla bla, czlowiek pyta sie czy jest tak w istocie, ale wystarczy zajrzec do warunkow gwarancyjnych, a tam stoi 90 dni i wszystko wiadome. radze uwaznie czytac i zawsze pytac sie o czas gwarancji, bo to duzo mowi ![]() Ostatnio zmieniany przez pepperman : 25.06.2005 o godz. 16:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Zresztą, jego obecna cena w Stanach to już poniżej 300 dolarów, więc nie był to aż taki "cud" (chociaż obniżka bardzo przyjemna) ![]()
![]() |
![]() |
|
|