![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
![]()
Czy ktoś ma pomysł jak ściągać pliki z działu centrum plików za pośrednictwem klienta ftp??
Chodzi mi o to, że znajomy który nie ma łącza prosił mnie żebym mu ściągnął kilkanaście programów z cdrinfo, i chciałbym się połączyć, wybrać katalogi do ściągnięcia zostawić screen'a. Poprostu niechce mi się za każdym razem klikać, poza tym jak tak robie to mój komp musi być cały czas włączony, a tak serwer zrobiłby to w nocy. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Re: ftp.cdrinfo.pl
Cytat:
login: cdrinfo pass: download Tam już sobie poszukasz co chcesz ściągnąć. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Silent Hunter ;)
![]() |
Przecież serwer ftp przekazuje te dane do downloadera, np. GetRight.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Silent Hunter ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
a nie wygodniej zamoiwc plyte z zawartoscia cdrinfo ?
http://www.cdrinfo.pl/zamowienie.php3
![]() |
#9 |
MAJSTER zlotowy
![]() |
Wygodniej, ale:
1. Czas 2. Nieściągałęm tego dla siebie tylko dla znajomego, znajomego, jestem chyba za dobry dla kumpli. 3. Przepraszam, że tak was wykozystalem zamiast kupic wasze plytki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
ech tam od razu wasze, wydaje mi sie ze ich cena nie jest wysoka, a materiały na nich zawrate są po prostu wartościowe, nie będę się na nikogo dąsał czy obrażał, za to że ściągnął sobie z sieci to do czego i tak każdy ma dostęp... a na płytach masz dużo więcej nformacji, i są one raczej przydatne dla ludzie któzy mają np. wolne łącze.
![]() |
#11 |
MAJSTER zlotowy
![]() |
1. Płyty tanie nie są(o ile pamiętam 40zeta)
2. Macie prawo do pretensji bo zebraliści to w jednym miejscu a ktoś sobie moze wszystko poprostu zassac. 3. Szybkie łącze nie pomaga bo ograniczacie transfer. 4. Materiały są ok, ale mnie poproszono o kilka programów do nagrywania, więc ściągnąłęm ciut więcej i mam nadzieje, że koleś da mi spokój na jakiś czas, zresztą często mam niewykożystane łącze więc jeśli istnieją moce przerobowe to niech się ściąga, pod wrunkiem, że nie muszę pisać skrypcików(wyszukiwać adresów) wgetowi albo ncftp to mi to nie przeszkadza, a tu wystarczyło mget -R * i zostawić screena. Dzieki waszej pracy spełniłem dobry uczynek i się zbytnio nie napracowałem, a i tak nic z tego niemam, mi wystarcza nero, clone*,cdmate. Mam nadzieję, zę odpracuje swoje na forum. DZIĘKUJĘ!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|