![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Potrzebuję szybkiej pomocy!!
W przypływie własnej głupoty zamieniłem w PartitionMagic partycję 95GB w NTFS na FAT32...
![]() Windows oczywiście przestał ją widzieć !! PartitionMagic widzi tę partycję, widzi katalogi zapisane na niej, ale nie chce odwrócić FAT32 na NTFS. Chciałem przenieść dane na inną partycję i spokojnie wtedy sformatować w NTFS. Niestety, najważniejsze dane dla mnie nie dają się skopiować ![]() Co robić w tak beznadziejnej sytuacji ?? Proszę o wszelkie wskazówki mogące uratować przynajmniej tę najważniejszą dla mnie część danych... Z góry wielkie dzięki |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
A tak wogóle to nie rozumiem czemu nie możesz przekonwetować to na NTFS
![]() ![]() PS. Robisz to pod Dos ? czy pod windows jeżeli pod windows to zrób dystkieti. Możliwe, że jakiś proces wadzi. Pozdro
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Możesz spróbować prze konwertować z poziomu systemu.
Wpisujesz z linii poleceń: convert c:/fs:ntfs jeżeli system informuje że dysk jest w użyciu i nie może zmienić systemu plików to: convert c:/fs:ntfs /x c - litera dysku do konwersji. pozdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... masz chyba jakiegoś starego PM, 8.0 lub 8.02 spokojnie ci przekonwertuje z FAT-a na NTFS. Kiedyś dla sportu :cool: wykonałem kilka konwersji tam i z powrotem, nie zniknęła mi ani jedna literka
![]()
![]() |
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 18.06.2002
![]() |
Dzięki za wskazówki. Wczoraj chwytając się wszelkich możliwych sposobów zainstalowalem jeszcze Win2003. Ten system bez problemu zobaczył zagubioną partycję przez WinXP. Nic nie zginęło, wszystko działa
![]() Jednakże chciałbym dokończyć zabawę z partycjami przy pomocy PartitionMagic. I tutaj mam kolejny problem, bo posiadana przeze mnie wersja 8.0 nie chce się zainstalować pod Win2003. Czy mógłbym jeszcze prosić o wskazówkę, która wersja PartitionMagic działa pod Win2003. Poszukałem troszkę w google, ale odpowiedzi na to nie znalazłem... Dzięki i pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Pozdrawiam, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... spokojnie, jest proste wyjście, zastosuj PM 8 w wersji dla DOS-a, jakbys miał problem ze znalezieniem daj znać, podeślę ci bootowalną płytkę z PM 8.01 wszystkie opcje są dostępne jak w wersji dla windy. Oczywiście działa pod win2003
![]() ![]() edit: dostałem właśnie info, że wersja 8.05 (juz pod marką Nortona) pracuje pod win2003 ![]()
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 07.09.2004 o godz. 16:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|