Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Pranie #@$%*& ! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/pranie-38678/)

Ormianin 25.08.2004 15:23

Cytat:

Napisany przez Zetoxa
... ogórkiem :taktak:

kiszonym?

Patrixs 25.08.2004 15:25

Wszystkie plany najlepiej usuwa się nożyczkami :spoko:

mr_spock 25.08.2004 15:53

plamy z trawy po ostatnim ognisku musialem ze spodni usowac chlorem, wiec pimidor pewnie tez by zszedl

paja 05.09.2004 18:57

:D ^__^ ale się uhahałem fajny topic hehe pranie ręczne rządzi

krasnal 05.09.2004 19:52

Odpowiedź na wasze problemy jest bardzo prosta.
Włączcie telewizor (dowolny kanał polskojęzyczny).
Odczekajcie chwilę (może dwie).
Prawdopodobnie w najbliższej rekalmie znajdzie się odpowiedź na wasze problemy. :mruga:
P.S. W najgorszym przypadku, w następnej reklamie już napewno będzie coś o tego typu preparatach ^_^ .
Pozdrawiam.
P.S.1 W ostateczności, jakaś sympatyczna, młoda sąsiadka. ( :idea: muszę wypróbować ten sposób).

Smartek 05.09.2004 20:18

a ten topic chyba najlepiej bedzie przeniesc do dzialu humor.. dlugo sie nie podnosilem z podlogi jak czytalem Wasze posty... lol... a juz pomysl z ogorkiem mnie rozwalil :D.. dobre..., tak trzymac! :)
pozdro ;)

memorando 05.09.2004 20:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
troche nietypowa sprawa... :)

zostalem sam w domu na 3tygodnie i niestety nie mam sie kogo zapytac, juz troche siedze sam i zabralo sie male pranko

generalnie zaradny jestem :P, ale nie potrafie spobie poradzic z pralka :'(

tzn wiem o co chodzi, manuala przestudiowalem, wiem o co chodzi z tymi programami...
ale... wsadzilem czarna koszulke i inne *******y, proszek i te sprawy... wszystko sie powiedzmy wypralo, ale kuszulka sie nei doprala! - a to byla taka mala plamka, nawet do usuniecia pod bierzaca woda. pralem na 30C. metka wyciolem (pewnie mnie gryzla w kark) i teraz nei wiem do ilu moge temperature przywali - zeby sie wyprala

kolejne pytanie - czy moge do tekiej czarne koszulki wsadzic jasne jeansy i czy one sie nie
zafarbuja?

kurde... na jakims dziwnym systemie operacyjnym chodzi ta pralka ^_^ interface zakrecony

moze znajdzie sie jakas zyczliwa gospodyni domowa i mi doradzi...
albo jakas z gdanska i okolic, ktora do mnie wpadnie i pomoze (gwarantuje dyskrecje;) )

ciemne z ciemnymi na temp maxymalnej 40 stopni białe osobno od 30 do 40 bielizna a pościel gotowanie tzw, czerwone i żarówiaste kolory osobno mogą farbować i na 30 stopniach

Turboni 05.09.2004 20:44

@memo jestem pod wrazenie :spoko:

czero 05.09.2004 21:13

Cytat:

Napisany przez memorando
ciemne z ciemnymi na temp maxymalnej 40 stopni białe osobno od 30 do 40 bielizna a pościel gotowanie tzw, czerwone i żarówiaste kolory osobno mogą farbować i na 30 stopniach

No memo widze ze ty obeznany w tych sprawach jestes :).
Przyznaj sie - podgladales jak narzeczona robila pranie ;).

mr_spock 05.09.2004 23:07

Cytat:

Napisany przez Smartek
a ten topic chyba najlepiej bedzie przeniesc do dzialu humor.. dlugo sie nie podnosilem z podlogi jak czytalem Wasze posty... lol... a juz pomysl z ogorkiem mnie rozwalil :D.. dobre..., tak trzymac! :)
pozdro ;)

Jaki humor, to smiertelnie powazna sprawa byla... stalem przed problemem noszenia 3 tyg brudnych ciuchow...

naszczescie problem zostal rozwiazany :)

Igloo 06.09.2004 13:01

Cytat:

Napisany przez echoo
Może proszek się skończył ^_^ :haha: ^_^ :haha:
Igloo czyżbyś dał się nabrać? ^_^ :jupi:

to było ironicznie ;p

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:09.