![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
No , no - trafiony - zatopiony !!!
Ciekawe co na to "Panowie" Dziękuje i proszę o jeszcze Zyga
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
tak, nokia 6310i to drugi aparat po me45 (dla mnie), który jest gofny uwagi. ma renomę bezawaryjnego
|
|
|
#18 |
|
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
ZYGA czy moglbys podac mi swoj e-mail bo moja prywatna wiadomosc do ciebie na tym forum nie moze przekraczac 1000 liter?:-D :-D
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
.
|
|
|
|
#20 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
po telefony looknijcie tu Telefonia w wirtualnej polsce a sam mam Siemensa ME45 i twierdze ze to jest b.dobry telefon i idealny dla mnie
|
|
|
|
#22 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
murt napisał:
No wlasnie, do niczego nie dojedziemy. Kazdy bedzie chwalil swoje. ************************** Zgadzam się z tą wypowiedzią i wydaje mi się że temat zakupu telefonu trzeba zakończyć.Dziekuje wszystkim którzy pomogli w wyborze i pragnę poinformować (ku radości jednych a smutku drugich ) że wybrałem Siemensa ME 45 lub nowszy. Przeczytałem entuzjastyczne recenzje w necie i mam nadzieje że spełni on moje ( żonki ) oczekiwania. Jeszcze raz dziękuje za pomoc a tak przy okazji nie używajcie w stosunku do mnie określenia "pan" aż głupio czytać . Pozdrawiam wapniak ZYGA
|
|
|
#23 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
tylko siemens ...
jak w temacie tylko siemens - nie ma to jak niemiecka solidnosc
|
|
|
#24 | |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Re: tylko siemens ...
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Zyga- jako prawdziwy Krakus pomysl czy nie lepiej kupic zonie pare kart telefonicznych. Zawsze to taniej,a i gadulstwa mniej i zbierac jest co ( stare karty) |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
odgrzewany user
Data rejestracji: 20.10.2001
![]() |
Ja poleciłbym Ci/Twojej małżonce NOKIE 6510 w idei juz za 49zł.
Z pewnością jest warta tych pieniędzy, podobnie jak eriscsson T68i z kolorowym wyświetlaczem( też49zł). Siemensów, motoroli i wynalazków typu philips nie polecam. JEszcze jest kobiecy Samsung A400 lub coraz tańszy A300. To chyba tyle. Pozdrawiam F.
|
|
|
|
#27 | |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Re: Re: tylko siemens ...
Cytat:
a co do fonow to tylko Simenes (chodz ostatnio zastanawiam sie nad SonyEricsson T68i bo nie ma za duzego wyboru tzn Nokia odpada, Samsung Q200 rowniez mi nie pasuje, a motorola V60 tez jest jakas dziwna)
|
|
|
|
#28 |
|
Registered
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
Siemens
Siemens-a sl 45i
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 10.05.2002
![]() |
witam, ja miałem sporo nokii począwszy od 3210, 3310, 8210 które prawie wszystkie padały - w głównej ideii w wawa, reklamacja była na 8210 od ręki, hehe, bo miały wade fabryczną :-), ponad 80% zwrotów. Nokie teraz zakupiłem 6510 i zaraz padła... ble. a mam już pół roku ERICSSONA T65 i powiem, że jest super!!! same użyteczne ma rzeczy a nie bajery rowery. Dokupiłem sobie do niego radio za 90zł w którym to jest i zestaw suchawkowy - super!! Bateria wytrzymuje spoko tydzień prawie i to nawet, że słucham radia na nim czasami w trakcie podróży. Mp3 player kosztuje ok.250zł do niego, zresztą wszelkie akcesoria do Ericssona działają do wszystkich tel Ericssona bo wszystkie mają jednakowe złącza :-) i nie są aż tak drogie jak w przypadku Nokii. Czycham na SonyEricsson T68 z kolorowym wyświetlaczem - fajny :-)
Ostatnio zmieniany przez AS_Wywiadu : 08.12.2002 o godz. 17:55 |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat: