![]() |
No , no - trafiony - zatopiony !!!
Ciekawe co na to "Panowie" Dziękuje i proszę o jeszcze ;p ;p ;p Zyga |
tak, nokia 6310i to drugi aparat po me45 (dla mnie), który jest gofny uwagi. ma renomę bezawaryjnego
|
ZYGA czy moglbys podac mi swoj e-mail bo moja prywatna wiadomosc do ciebie na tym forum nie moze przekraczac 1000 liter?:-D :-D
|
Cytat:
|
po telefony looknijcie tu Telefonia w wirtualnej polsce a sam mam Siemensa ME45 i twierdze ze to jest b.dobry telefon i idealny dla mnie;)
|
No wlasnie, do niczego nie dojedziemy. Kazdy bedzie chwalil swoje. Ja polecam tylko SIEMENSA :P
Zajrzyjcie tutaj GSMOnline. Bardzo duzo opisanych fonikow. |
murt napisał:
No wlasnie, do niczego nie dojedziemy. Kazdy bedzie chwalil swoje. ************************** Zgadzam się z tą wypowiedzią i wydaje mi się że temat zakupu telefonu trzeba zakończyć.Dziekuje wszystkim którzy pomogli w wyborze i pragnę poinformować (ku radości jednych a smutku drugich ) że wybrałem Siemensa ME 45 lub nowszy. Przeczytałem entuzjastyczne recenzje w necie i mam nadzieje że spełni on moje ( żonki ) oczekiwania. Jeszcze raz dziękuje za pomoc a tak przy okazji nie używajcie w stosunku do mnie określenia "pan" aż głupio czytać . Pozdrawiam wapniak ZYGA |
tylko siemens ...
jak w temacie tylko siemens - nie ma to jak niemiecka solidnosc
|
Re: tylko siemens ...
Cytat:
|
Cytat:
Zyga- jako prawdziwy Krakus pomysl czy nie lepiej kupic zonie pare kart telefonicznych. Zawsze to taniej,a i gadulstwa mniej i zbierac jest co ( stare karty) |
Ja poleciłbym Ci/Twojej małżonce NOKIE 6510 w idei juz za 49zł.
Z pewnością jest warta tych pieniędzy, podobnie jak eriscsson T68i z kolorowym wyświetlaczem( też49zł). Siemensów, motoroli i wynalazków typu philips nie polecam. JEszcze jest kobiecy Samsung A400 lub coraz tańszy A300. To chyba tyle. Pozdrawiam F. |
Re: Re: tylko siemens ...
Cytat:
a co do fonow to tylko Simenes (chodz ostatnio zastanawiam sie nad SonyEricsson T68i bo nie ma za duzego wyboru tzn Nokia odpada, Samsung Q200 rowniez mi nie pasuje, a motorola V60 tez jest jakas dziwna) |
Siemens
Siemens-a sl 45i
|
ello
witam, ja miałem sporo nokii począwszy od 3210, 3310, 8210 które prawie wszystkie padały - w głównej ideii w wawa, reklamacja była na 8210 od ręki, hehe, bo miały wade fabryczną :-), ponad 80% zwrotów. Nokie teraz zakupiłem 6510 i zaraz padła... ble. a mam już pół roku ERICSSONA T65 i powiem, że jest super!!! same użyteczne ma rzeczy a nie bajery rowery. Dokupiłem sobie do niego radio za 90zł w którym to jest i zestaw suchawkowy - super!! Bateria wytrzymuje spoko tydzień prawie i to nawet, że słucham radia na nim czasami w trakcie podróży. Mp3 player kosztuje ok.250zł do niego, zresztą wszelkie akcesoria do Ericssona działają do wszystkich tel Ericssona bo wszystkie mają jednakowe złącza :-) i nie są aż tak drogie jak w przypadku Nokii. Czycham na SonyEricsson T68 z kolorowym wyświetlaczem - fajny :-)
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |