![]() |
|
W Lublinach ta Andoria była jakoś niżej osadzona i trochę hałas szedł poza autem, trochę tam wyciszyli. Dało się znieść. W Żuku wstawili na żywca w miejsce pabiedy i ten cały łomot miałeś w kabinie. Masakra.
|
Trafiają się jeszcze w Warszawie Lubliny z Andorią, głównie jakieś remontowe służby "miejskie" tym się toczą, to tak klekocze, jakby miało się rozlecieć.
Mój ma teraz podobny odgłos na wolnych obrotach, bo walnęło koło pasowe wału, w 1.9 D jest to dwumasa, guma się ze środka sypie, powyżej 1500 obrotów jest cicho. Jutro wstawiam na warsztat, bo jak ukręci śrubę na wale... |
Żuk z silnikiem Andorii to jest dopiero odlot. Bez hełmofonu nie pogadasz nawet sam z sobą. Robili to jeszcze w Lublinie w latach 90-tych.
Fakt że mocne i górek to nie widziało, ale jazda tym >70 było nie do zniesienia. Żuczek z pabiedą to przy tym mruczuś. |
Ja kiedyś pojechałem pod Skierniewice Tarpanem złomem z silnikiem diesla od starego Mercedesa, do jazdy po polu, lesie, w promieniu kilku kilometrów, to się to nadaje, jazda tym 100 kilometrów w jedną stronę, to już wyprawa. :D
|
Miałem Tarpana jeszcze 6 lat temu :) ja nim drzewo sobie woziłem :spoko: a przed nim była syrena R20 :taktak:
|
Funkiel oryginał, to byłby na skrzyni trójce :rotfl:
Ed nie mów, jazda tarpanem to było przeżycie dopiero na dieslu Perkinsa :szczerb: |
Ale straszny żart! Kto kiedyś jechał Tarpanem, ten wie o czym mówię. ;)
https://motoryzacja.interia.pl/wiado...na,nId,2912802 |
Przyjechałbym z Polski zapytać o niejakiego Toma, gdybym wiedział :D
|
też o tym pomyślałem, ale uważam że to prowokacja/spisek xD
|
Według jakiego czasu? :>
|
ale filmik był udostępniony 31 marca xD
|
Ilość załączników: 1
Anty Prima Aprilis w Nowej Zelandii. Dealer BMW ogłosił w lokalnej gazecie że ten kto pierwszy się tego dnia pojawi w salonie i spyta o niejakiego Tom'a, ten wymieni swój stary samochód (marka i stan obojętne) na nowiutką beemkę. :D
Załącznik 70252 I tak było: |
|
Zazdroszczę. :]
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:56. |