![]() |
no cos ty :D ... siedziec nie ... ale walnij skruche zaplac za zniszczenia, to nic ci nie zrobia ... na 100% zadziala, nie bedziesz siedziec - chyba ze nie masz kasy to odwalisz roboty publiczne w poznaniu :D
ostatnio koles rozbil nie swoj samochod (troche wiecej kasy :mruga:) ... kombinowal w zeznaniach, nie przyznawal sie do winy, nie mial kasy na pokrycie szkod, wpadl prokurator... na troche poszedl siedziec (nie mial juz zawiasow, wczesniej mial sprawe) |
Cytat:
idę stąd dobranoc |
Za coś takiego świata w kratkę nie każą Ci oglądać... Zawiasy dostaniesz i tyle... Zależy też co gdzie ta szyba była... ;)
|
Cytat:
|
A tą szybę to kopałeś z jakiegoś powodu, czy z nudów... :wow:
:wsciekly: |
Oj nie ładnie. Dostaniesz najwyżesz wyrok w zawieszeniu....
|
spokojnie, dostaniesz tylko wyrok w zawiasach.
|
problem
Proszę o wyjaśnienie mi czy pójdę siedzieć za wiatę?? powiedzieli mi że szkoda od 250 zł jest przestępstwem i ścigana z urzędu zrobiłem to w czerwcu i teraz niewiem czy mnie zapuszkują czy nie w końcu tylko szybę kopnąłem i mnnie zamkneli na 72 godziny niestawialem oporu nic:( a teraz mowią że za szkodę powyżej 250 zł jest ścigane z urzędu i zagrożone wyrokiem do 2 lat pozbawienia wolnosci :\ może ktoś wyjaśnić co mam zrobić :\
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:52. |