![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Mam problem z tym programem. Otoz po aktualizacji nie moge przeskanowac dysku , calego komputera lub nawet 1 pliku!! Program wykrywa jak by cos sie zjawilo nie ciekwaego ale nie moge puscic skana kompa. Mam ja z niezbednika wiec jest legalna
. Mam 3 wersje i w kazdej mam ten problem. Nie chce 2005 bo ma firewalla i mi kompa juz raz zepsula. Inny antywirus? Sprobowalem Kaspersky Antywirus 5 i po wlaczeniu windowsa restartowal kompa.Moj komp: Procek: Athlon 1700+ RAM: 512 MB Karta graf: GF 4 MX System: Windows XP + SP2 P.S. wie moze ktos jak usunac wirusa o nazwie tenga (Win32:Tenga)?? Antywirus usuwa/leczy plik a po chwili znowu jest. Format nawet nie pomaga
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
A jeśli chodzi o AV to spróbuj Symantec AntiVirus 9 (lub 10) Corporate Edition.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Kocham Agnieszke T. !!!
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() |
Cytat:
Tu masz opis tego wirusa - http://wirusy.antivirenkit.pl/pl/opi...2.Tenga.a.html |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
Cytat:
Chcesz na gadu kurs formata? Nie obrażaj mi tutaj tego zaawansowanego sposobu pozbycia się wszelkich problemów z softem bo jeszcze to ktoś przeczyta a potem bedzie mówił ze format na coś nie pomaga :o, w tym przypadku wirus ![]() PS Bardzo dobry antywirus, który jak już sie uruchomi nie spowalnia bardzo kompa to symantec antyvirus ver. 9 lub 10 z "dopiskiem" corporate
Ostatnio zmieniany przez kodziu : 04.10.2005 o godz. 23:08 |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Cytat:
A ten Symantec AntiVirus 9 Corporate Edition skad mozna sciagnac?? Bo mi wyszukuje jako Nortona 2005 Ostatnio zmieniany przez IceManSpy : 04.10.2005 o godz. 23:14 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NOD32 wersje PL i ENG.
Kaspersky-albo wersja gazetowa, miesieczna, albo full (z dobra rejestracja). Usuwa wszystko. Ps: windowsa tez.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|