![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Problem z Acronis True Image 9
Witam!
Zainstalowałem wczoraj (01.17.2006) Acronis True Image 9 (pełna wersja) i niesty nie mogę zrobić kopi systemu na płytach DVD, ponieważ ten program przy każdej próbie wyświetla mi komunikat żebym włożył płytę, mimo że ona już tam jest. Zaznaczam że są to nowe płyty i ponadto próbowałem już zarówno normalnych DVD+R, DVD-R i DVD RW, mam też zainstalowaną najnowsza wersję InCD, która jest ponoć potrzebna żeby Acronis True Image mógł wykonać taką kopię. Mój sprzęt to: Win 2000Pro Sevice Pack4, Intel Pentium 4CPU 2.00GHz, L2 cache 512KB, Płyta główna:MICRO-STAR MS6513, BIOS:Award 6.00PG, RAM: 1024MB, Nagrywarka: TEAC DV-W58G-A Jeśli ktoś mógłby mi poradzić, będę bardzo wdzięczny, i z góry dziękuje Z pozdrowieniami dla wszystkich.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Może masz więcej niż jeden napęd w komputerze, albo po prostu TI9 nie wykrywa napędów bo korzysta z ASPI, którego nie posiadasz?
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Skontaktuj sie z pomoca techniczna jak masz pelna wersje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Zrob image na HDD a potem wylaj je na dvd o.0
![]() |
#5 | |
Bywalec
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#6 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
W ustawieniach nie masz do wyboru napędu palarki?
Taki troche hardcore sposób, ale spróbuj odpiąć DVD-ROM i spróbować wypalić za pomocą TI9. Jeżeli się nie uda to tak jak REi podpowiada. Zrobić boot-płyte, obraz na dysk HDD, później wypalić plik razem tak, aby była botowalna płytka. Można tego dokonać za pomoca programu UltraISO Strona domowa http://www.ultraiso.com/ Krótki opis by Zetoxa
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y Ostatnio zmieniany przez Piterniel : 17.01.2006 o godz. 14:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak TI chce płytę to mu ja podaj, wyjmij z napędu i włóż jeszcze raz. InCD do niczego tutaj nie jest potrzebny.
c'est la vie !!! Ostatnio zmieniany przez Zetoxa : 17.01.2006 o godz. 15:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|