Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.06.2005, 22:05   #1
yodi
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 03.06.2005
Posty: 2
yodi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Adobe Premiere

Mam problem z programem Adobe Premiere ponieważ od jakiegoś czasu zapisywane projekty poprostu uszkadzają się jakoś bo po otworzeniu ich spowrotem nie ma nic na ścieżkach wideo a nazwy plików to "-1". Pracuję z kartą Pinnacla DV500 plus i używam orginalnych sterowników jak i Premiere. Nie mam pojęcia co jest przyczyną. Nie pomaga przeinstalowanie systemu. Ręce opadają a roboty coraz więcej. Proszę o pomoc.
yodi jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 04.06.2005, 23:07   #2
pykson
Czepek - od czepiania sie
 
Avatar użytkownika pykson
 
Data rejestracji: 04.03.2004
Lokalizacja: Górny Śląsk
Posty: 1,472
pykson zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a jaka to wersja premiera?

co to znaczy ze nazwy plikow to -1, jakich plikow?

co do uszkodzen pliku projektu to premiere jest z tego znany, ale najstabilniejsze wersje to IMHO 6.5 i Pro 1.5
Pro 1.0 to tragedia

na te uszkodzone projekty to rozsadne wydaje sie zapisywanie projektu do coraz to nowego pliku
np proj1 proj2 proj3 itd

mnie premier tak wymeczyl ze przesiadlem sie na ediusa, ale jezeli nie masz takiej mozliwosci to sprobuj szukac pomocy na stronie adobe, tam jest calkiem mocno rozbudowany dzial techniczny
__________________
UWAGA: nie mylic z MODeratorem!
.
pykson jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.06.2005, 23:39   #3
Ziele
.: AT90S2313 :.
 
Avatar użytkownika Ziele
 
Data rejestracji: 09.09.2002
Lokalizacja: Kraków
Posty: 2,724
Ziele zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Sterowniki i bajery od pinnacle sa robione pod premiere 6.5. Jesli masz Pro to moze dlatego tak dziwnie sie zachowuje. Pozatym nie można projektów przenosić po dysku bo gubi pliki. Szkoda ze nie zrobili tak jak w playlistach mp3... obojetnie gdzie sie przeniesie i tak działa.
Swoją drogą światną masz karte... sam na takiej troche pracowałem Znajomy składa na niej wesela itp i wychodzą jakościowo lepiej niż to co nadaje tv. Oczywiście to też zasługa kamery
__________________
LiteOn LTR-40125S & SOHW-1633S 8 )

Jak zrobić szybko sałatke z buraków? Wrzucić granata do BMW
Ziele jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.06.2005, 19:19   #4
yodi
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 03.06.2005
Posty: 2
yodi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W wersji 6.0 i 6.5 mi się to zdarza ale jak narazie pomogło patchowanie uszkodzonych plików programikiem ze stronki Premiera. To podobno przez MP3 w projekcie. Oto link do tej deski ratunku

http://www.xs4all.nl/~jhariot/html/body_premiere.html
yodi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.